RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har fått flere tips om «John Smith»

Om du vet noe om denne mannen, så ønsker politiet å komme i kontakt med deg. Den unge mannen med massivt hukommelsestap ble funnet i en snøfonn i Grefsenveien i Oslo i desember i fjor.
Om du vet noe om denne mannen, så ønsker politiet å komme i kontakt med deg. Den unge mannen med massivt hukommelsestap ble funnet i en snøfonn i Grefsenveien i Oslo i desember i fjor. Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Etter at politiet tirsdag gikk ut i mediene for å be om hjelp til å identifisere en ung mann med hukommelsestap, er det kommet inn flere tips.

Tipsene er kommet både fra Norge og fra utlandet, og enkelte av disse tipsene er «svært interessante», ifølge politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt.

I løpet av dagen onsdag vil politiet undersøke tipsene nærmere. Deretter vil funnene bli gjennomgått med den unge mannen, som kaller seg «John Smith».

Politiet ønsker fortsatt som kan bidra til å oppklare saken.

Den unge mannen ble i desember funnet forkommen i en snøfonn uten identitetspapirer. Han husker ingen detaljer om sitt eget liv, heller ikke hva han heter, hvor han kommer fra, eller hvordan han havnet i Norge. Politiet prøver å finne ut hvem han er, og om han har blitt utsatt for noe kriminelt.

Verken bilder eller fingeravtrykk har gitt noe resultat i forespørslene som er sendt til andre land gjennom Interpol.

Mannen er 187 centimeter høy og har blå øyne og mørkeblondt hår. Han snakker svært godt engelsk med østeuropeisk aksent, og han forstår tsjekkisk, slovakisk, polsk og russisk. Han antas å være i 20-årene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere