- Har fått verdens kuleste jobb

NY VJ: Hanneli Mustaparta tar over etter Charlotte Thorstevdt på MTV.

NY VJ: Hanneli Mustaparta tar over etter Charlotte Thorstevdt på MTV. Foto: Camilla Flaatten (Side2)

Hanneli Mustaparta (26) er MTVs nye VJ.

(SIDE2): - Det er jo verdens kuleste jobb, og da MTV ringte meg kunne jeg ikke si nei, smiler Hanneli Mustaparta (26). Hun fikk telefonen mens hun var i New York der hun bor med kjæresten Espen Lind.

- Jeg sa bare ja med en gang, men sa etterpå at jeg måtte høre litt med kjæresten min, ler hun.

- Hva sa han da?

- Espen ble kjempeglad på mine vegne og syntes også jeg skulle ta den sjansen. Og det er det jeg føler det er også, en stor utfordring og en stor sjanse for meg til å prøve meg på noe spennende og nytt, sier Hanneli som er i Norge på en svipptur for å møte pressen i forbindelse med sin nye jobb.

Spent
Hun har nettopp vært i Stockholm der programmet Weekend Television tas opp og hver lørdag kveld vises det på musikkanalen. Selv er 26-åringen også klar for å gjøre det populære programmet til sitt eget - hun hopper jo etter Charlotte Thorstvedt som har hatt VJ-stillingen i flere år.

- Jeg skal ikke ta opp konkurransen med Charlotte, hun hadde sin greie og jeg skal være meg selv og gjøre mitt beste, sier Hanneli.

- Det jeg er mest spent på er å høre min egen stemme og se meg selv på skjermen, det blir nok litt rart. Men jeg kommer til å lære utrolig mye av det og gleder meg veldig.

Hanneli har alltid vært interessert i musikk, men det er første gang hun arbeider med det på denne måten.

- Jeg er veldig glad i skikkelig rock, som Rolling Stones og Queens of the Stoneage.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Modell
Hanneli har vært modell i både inn- og utland i en årrekke og prydet kampanjer for italiensk Vogue, Elle og Harpers Bazaar, samt en rekke magasiner her hjemme – så kameravant er hun uten tvil. Modellkarrieren startet i Paris og den har tatt henne verden rundt, og til slutt til New York i 2004. Året etter møtte hun Espen som hun flyttet sammen med der borte, og de bor til og fra i storbymetropolen og i Son.

- Son er et helt utrolig sted. Avslappende og en stor kontrast til New York. Der slapper jeg helt av og det er godt å ha et slikt sted å komme hjem til. Pluss at hunden min, Catrine, bor her hjemme og henne savner vi veldig, forteller Hanneli.

Modellkarrieren tok Hanneli en pause fra for om lag et år siden. Da var det foto og blogging som fant veien inn i Bærumjentas verden, og det har tatt av. På bloggen sin hanneli.lola.no blogger hun om mote, trender og fotograferer hun selv tar. Sist uke var hun i Paris på visninger under moteuka der og ble inspirert av kjente motebloggere.

- Det var inspirerende og veldig morsomt å møte bloggere og se hvordan de jobber i feltet. Jeg var på flere visninger i Paris, blant annet Rick Owens, som er helt rå! Blogging skal jeg fortsette med både for Lola og for MTV, forteller hun.

Lørdag kveld debuterer Hanneli som programleder og det ser du på Weekend Television på MTV fra klokken 18.00.

Foto: Camilla Flaatten

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.