RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har god tro på seier

Sist oppdatert:
Freddy dos Santos gleder seg til lokaloppgjør.

Se intervju med Freddy her

Det var god stemning på Vålerenga-treninga lørdag og spillerne virker tente før møtet med Lillestrøm på søndag.

- Dette er en av de kuleste kampene hvert år. Vi har hatt bra tak på Lillestrøm de siste årene så da blir det ekstra morsomt. Det er tøffe kamper, men jeg føler vi er på gang og har god tro på seier, sier Freddy dos Santos til VIF TV.

Spilleren med flest kamper gjennom tidene for Vålerenga har fått med seg at man er høyt oppe på Åråsen etter 12 mål på tre kamper, men vil ikke være med på at Lillestrøm er et fantastisk lag.

- Jeg mener fortsatt at det fineste som har kommet ut av Lillestrøm er bandet Autopulver på 90-tallet. De slo ikke an de, sier han med et smil.

- Det er ikke så mange som husker låtene men det var et bra band.

Moa kastet skjorta for Skåber

I fredagens Nytt på Nytt på NRK1 var Freddy gjest og etter trykk fra Linn Skåber kastet han skjorta i beste sendetid. Det gikk ikke upåaktet hen hos de andre spillerne i Vålerenga. På VIF TV hører du historien om hva som skjedde under lørdagens frokost.

Der kan du også høre historien om at Freddy ikke er den første Vålerenga-spilleren som har kastet skjorta for Linn Skåber. Moa har gått i samme fella og Freddy forklarer hvorfor.

Se intervju med Freddy her

Vålerenga - Lillestrøm, Ullevaal stadion - søndag 17. april kl. 20.00
Kjøp billetter her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere