*Nettavisen* Nyheter.

- Har ikke hatt sex på åtte år

VIL IKKE HA MANN: Nadya Suleman har ikke datet på åtte år og kommer ikke til å gjøre det før ungene er myndige. Foto: (Scanpix)

Åttlingmoren mener det ville være egoistisk å ha kjæreste.

14.02.09 15:18

(SIDE2): Hun har fått alle sine barn via prøverør, og ble verdensberømt for et par uker siden da hun som den første i verden ble mamma til levende åttlinger - Jonah, Noah, Maliyah, McCai, Isaiah, Nariyah, Jeremiah og Josiah.

Nadya Suleman (33) insisterer på at hun ikke har vært på date eller hatt sex siden hun fikk sin eldste sønn, som nå er sju år gammel. Hun ønsker heller ikke å finne seg en mann før åttlingene blir 18 år og voksne, sier hun til The Sun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Donor-date
Nadya har vært på date med spermdonoren til sine 14 barn, de møttes på en nattklubb og gikk på kino. Men hun ønsket ikke å ha ham som kjæreste, hun ville bare at han skulle gi henne barn. Det gjorde han til de grader, men Nadya forteller at han har aldri sett sine barn.

- Jeg kan ikke huske sist gang jeg var på date. Og kjærester? Jeg synes det ville vært ekstremt egoistisk av meg. Jeg kan ikke opprettholde et sosialt liv og være mamma samtidig, sier 14-barnsmoren.

Les også:Se åttlingmorens monstermage

Trusler
Nadya skal ha slitt i mange år med barnløshet da hun var gift på 90-tallet. Etter skilsmissen frøs hun ned flere embryoer som senere har gitt henne barn.

Da seks egg ble lagt tilbake i fjor, delte to seg til tvillinger som igjen ble til åttlinger. Graviditeten har skapt sterke reaksjoner i USA og Nadya måtte gå i dekning etter at hun fikk barna. Drapstrusler og demonstranter på utsiden av huset til Nadya har skremt henne.

Men hun sier til avisen at hun glad for å være hjemme hos sine seks barn igjen.

Les også:Her er åttlingene

Spesielle behov
Ifølge naboer bor den store familien i et nedslitt hus med kun tre soverom utenfor Hollywood. Rustne sykler og ødelagte leker fyller opp hagen.

De seks barna hjemme har alle særskilte behov - de tre eldste er hyperaktive, mens treåringen Aidan har blitt diagnostisert med autisme og de to minste sliter med å snakke.

Nadya sier til avisen at hun er veldig spent på å få åtte barn til i huset og skjønner ikke helt hvordan logistikken skal løses. Hun har en barnepike som jobber tolvtimers vakter for å holde styr på alle ungene.

33-åringen har ingen intensjoner om å bli supermamma, men sier hun skal fostre de 14 som best hun kan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.