RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(tvnorge/kanal5)

- Har Iran nakenmodeller?

Sist oppdatert:
I løpet av Aylars siste timer i Big Brother-huset stilte Anders noen viktige spørsmål om livet i østen. Se bildespesial.

(SIDE2): Aylar Lies fristerinneoppdrag er utført, og i dag er struttemodellen ferdig som Big Brother-deltaker.

- Lykkes med oppdraget
Produsentene av Big Brother kan klappe seg selv på skulderen etter en høyst vellykket uke. Seertallene gikk opp etter at Aylar kom inn i huset, og Klas og Elita hadde endelig sex etter at Aylar kom.

- Det stemmer at Aylar skal ut i dag. Hun har lykkes med sitt oppdrag, sier informasjonsmedarbeider Espen Kjendlie i TVNorge til side2.

Gode seertall
Han forteller at TVNorge er svært fornøyd med Aylars Big Brother-tilværelse.

- Det var spennende. Seertallene gikk opp med over 40.000, og dette har en sammenheng med Aylars inntreden i huset og den økte pressedekningen, sier Kjendlie.

Han sier videre at det ikke blir flere nye deltakere i Big Brother, med mindre noen trekker seg.

- De som er igjen nå kjemper om millionen. Men hvis noen trekker seg kan vi erstatte vedkommende, sier Kjendlie.

- Nakenblader i Iran?
Også i dag har Aylar og de andre BB-deltakerne slikket sol på verandaen. I selskap med de barmfagre damene Aylar og Elita benyttet Anders seg av anledningen til å ta opp noen eksistensielle spørsmål med de to damene. Samtalen ble gjengitt på Big Brothers nettsider.

- Finnes det nakenblader i Iran? sa norske Anders til Aylar, som er kjent for å posere lettkledd.

Elita skoggerlo av spørsmålet og kalte det for «dagens spørsmål», før diskusjonen penser inn på religion og livet i det fjerne østen:

- Jobber folk vanlig tider? Åtte til fire? Når spiser de frokost? Det finnes ikke nakenmodeller, men finnes det modeller? spurte Anders.

Hjelp! Vippene mine
En hylende Aylar svarte at de ikke var påkledde eller avkledde modeller i hennes andre hjemland. Men der stoppet diskusjonen før Elita fikk langt viktigere ting å tenke på.

- Åhhh, jeg får ikke plass til øyevippene bak solbrillene, sa hun, og ifølge Big Brothers hjemmesider skal kjæresten Klas ha nikket forståelsesfullt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere