RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har jobbet 85 timer i uken

Sist oppdatert:
Mikael Persbrandt sier han klart vil oppfyllle sine plikter overfor Beck-filmene og Dramaten før han tar fri. - Jeg har jobbet 85 timer i uken. Sammen med den lavinartede interesse for min person ble det for mye, sier han.

(SIDE2:) Mikael Persbrandt skriver på sin egen hjemmeside at det er arbeidspresset pluss den rekordstore interesse for hans privatperson som fører til at han har tatt det han kaller en «time out».

Vil granske aviser
Torsdag ble det klart at Persbrandts advokat skal vurdere et søksmål mot avisen Expressen etter at de skrev at Persbrandt var lagt inn til rehabilitering etter en akutt alkoholforgiftning.

- Opplysningene om at Persbrandt er akutt alkoholforgiftet, er en løgn, skriver Persbrandts advokat Per Liljekvist. Liljekvist vil også granske hva andre aviser har skrevet om skuespilleren, heter det.

Samtidig har det vært skrevet at Persbrandts akutte sykemeldingfører til milliontap både for Dramaten, der han spilte i utsolgte «Frøken Julie», og for Beck-filmene som var under innspilling.

- Jeg akter både å gjøre ferdig Beck-filmene og spille teater fra og med januar, skriver Persbrandt selv på sin hjemmeside. Deretter vil han fra mars fokusere på sitt privatliv, og vurdere spennende filmtilbud både i Sverige og utlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere