RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har mistet mange i kreft

Sist oppdatert:
Gwyneth Paltrow, Kylie Minogue og Liz Hurley satte alle fokus på kreftsaken. Se video.

(SIDE2:) Gwyneth Paltrow og Liz Hurley var to av storstjernene som deltok i Hottest Pink Party Everi New York.

Inntektene på veldedighetsarrangementet gikk til The Breast Cancer Research Foundation. Paltrow sier hun hadde mer enn en grunn til å stille.

- Vi håper alle at klarer å finne en kur i vår levetid. Jeg har mistet mange i kreft. Min far døde av kreft, min kusine, min bestefar og min tante. Og det er så mange kvinner som rammes av brystkreft så dette er en veldig viktig sak, sier Gwyneth Paltrow.

Elizabeth Hurley som har vært med på veldedighetsaksjonen siden startet opplyste om at de fra 2003 og til i dag har samlet inn 215 millioner dollar.

SE VIDEO FRA BRYSTKREFTGALLAEN:

(artikkelen fortsetter under)

228672

Også Kylie Minogue advarte damer om ikke å stole blindt på legene. Minogue, som nylig fikk beskjed om at hun er kreftfri, sier at hun første gangen fikk feil diagnose. Legene fant ikke den ondartede kreftkulen og i så måte gikk hun lenger med brystkreften enn hun hadde behøvd.

Da hun ba om en undersøkelse til, var hun halvveis i sin Showgirls-tur. Minogue måtte bryte turneen av og ble satt på cellegift umiddelbart.

- Jeg ble feildiagnostisert så min oppfordring er at alle som føler behov for det, bør sørge for å få en annen leges mening. Selv om de har hvit frakk og stetoskop, betyr det ikke nødvendigvis at de har rett hele tiden. Samtidig har jeg stor respekt for legefaget og jeg fikk god hjelp til å komme meg på beina. Men en tidlig diagnose og behandling er livsviktig, sa Minogue på Ellen DeGeneres' show.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere