*Nettavisen* Nyheter.

- Har sex fire ganger hver natt

VERDENS ELDSTE FAR, her sammen med sin første sønn, har blitt far for andre gang i en alder av 94.

Verdens eldste far (94) har tatt rekorden for andre gang. Se hva som er årsaken til hans heftige libido.

17.10.12 21:22

(SIDE2): Ramjit Raghav (94) fra Kharkoda i India har fått tittelen verdens eldste far, for andre gang.

Det var for to år siden Raghav vant tittelen for første gang, da han fikk sin førstefødte sønn Karamjit i den godt voksne alderen av 94.

Selv om han den gang sverget på at det var mer enn nok med et barn, kunne pensjonisten og hans 54 år gamle kone Shakuntala nylig ønske sin andre sønn velkommen til verden.

Sønnen har fått navnet Ranjit.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

94-åringen har vært bonde i hele sitt liv, og håper at sønnene vil klare seg bedre i livet enn ham. Han forteller at han ønsker at de skal få arbeid i regjeringen en gang i fremtiden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kona til Raghav sier at hun ikke tenker på ektemannen sin som gammel.

- Skulle en av dem gå bort, Gud forby, så har jeg heldivis mer enn en sønn som kan føre familienavnet videre, sier han til Daily Mail.

Sykehuspersonalet lo
Kona fødte en sunn liten gutt ved det lokale sykehuset for to måneder siden. Sykehuspersonalet ville først ikke tro på Raghav da han fortalte dem at han var faren til gutten.

- De lo bare, og så ble de veldig overraskede, sier han.

Til å være en eldre mann later det til at Ramjit har et noe større energinivå enn gjennomsnittet.

- Jeg dyrker sex tre-fire ganger hver natt. Mine naboer er grønne av misunnelse, og de spør hele tiden: «Hva er hemmeligheten din?», og jeg svarer at det er Guds vilje. Jeg synes det er viktig for en mann og kone å ha regelmessig sex, og når hun spør vil jeg gjøre det hele natent. Men for mitt barn skyld har jeg tilsidesatt våre behov for nå.

Han hevder at det er en daglig diett av mandler, melk og smør som har holdt ham seksuelt aktiv så lenge.

- Kan elske som en 25 år gammel mann
Da Ramjit møtte sin andre kone Shakuntala, hadde han vært enslig i 25 år. Paret møttes for 22 år siden på en regntung dag. Ramjit spurte henne om hun ville bli med ham hjem - og siden har hun vært der.

- Hun hadde verken familie eller venner rundt seg, og jeg ønsket å hjelpe henne. Jeg tok henne under vingen min, lærte henne yoga, og så ble vi forelsket i hverandre. Mange av mine tidligere kjærester døde, så derfor hadde jeg ikke giftet meg, og jeg spurte Shakuntala om hun ville bli min kone.

Shantula forteller at hun tror hun ville ha gått bort tidligere, om det ikke hadde vært for Ramjit.

- Det spiller ingen rolle hvor gammel han er, jeg elsker ham og jeg tar kjærlig vare på ham hver dag. Selv om han noen ganger kan skrike til meg. Han virker ikke gammel for meg. Han kan elske som en 25 år gammel mann. Til og med bedre, fordi han kan holde på hele natten. Han er en fantastisk far også, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.