*Nettavisen* Nyheter.

- Har visst det siden desember

Rune Hellerud er en av landets største Springsteen-fans. Han ble ikke overrasket da nyheten om Bergens-konsertene sprakk.

21.01.09 10:53

(iBergen.no) - Jeg har visst det lenge, ryktene om en konsert i Bergen har gått siden starten av desember. Så jeg hadde en mistanke om at det kom til å bli noe, sier Hellerud til iBergen.no. Han driver også fannettstedet Badlandso som har eksistert i to år nå.

Les mer:Springsteen til Bergen.

Mest fans
Hellerud som er fra Jevnaker har sett legenden «et par og tjue ganger» og tror det blir to spesielle kvelder i Bergen i juni, av flere grunner.

- Jeg tror dette kan bli bedre enn for eksempel Valle Hovin (hvor Springsteen spilte to konserter i fjor sommer red.anm.) som har rykte på seg for å være en ganske dårlig konsertarena. Jeg tror dette kan bli bedre, mer intimt, med færre folk og mer trøkk, sier en forventningsfull fan og legger til:

- Det er mange fans som kommer til Bergen så jeg tror mye av de samme folkene vil komme begge dagene. Det skal jeg, understreker han.

Er du Norges største Springsteen-fan? Send oss din video / bilde på redaksjon@iBergen.no.

- Tryggest å ligge i kø
- Det er alltid en dobbel glede når konsertene blir annonsert. Først blir du veldig glad for at det blir konsert, men så får du en uggen følelse i magen når du tenker på billettjaget. Det er alltid tryggest å møte opp og ligge i kø. Jeg er aldri helt trygg før jeg står med billetten i hånden, forklarer han.

Blir det kø på deg denne gangen også?

- Nei, nå er jeg såpass uheldig at jeg er i Sveits med jobben på mandag, men jeg har fått en kamerat av meg til å ligge i kø. Vi gjør det sånn, noen ganger ligger jeg i kø, denne gangen ordner andre billetter for meg. Det ordner seg alltid innenfor fanmiljøet, understreker han.

Billettene til de to kveldene med Bruce Springsteen legges ut førstkommende mandag klokken 09.00 og koster 650 kroner.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.