RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hareide og andre politikere sleiker imamer oppetter ryggen


– Hareide og andre politikere sleiker imamer oppetter ryggen, i stedet for å konfrontere folk med ekstreme holdninger. Det synes jeg man skal slutte med, sier Sylvi Listhaug.
– Hareide og andre politikere sleiker imamer oppetter ryggen, i stedet for å konfrontere folk med ekstreme holdninger. Det synes jeg man skal slutte med, sier Sylvi Listhaug. Foto: Montasje - Scanpix
Sist oppdatert:
– Hareide og andre politikere sleiker imamer oppetter ryggen, i stedet for å konfrontere folk med ekstreme holdninger. Det synes jeg man skal slutte med.

Det sier Sylvi Listaug i forbindelse med en opphetet verdidebatt onsdag morgen i Politisk kvarter på NRK.

På direkte spørsmål fra NRK  om hun virkelig mener at Hareide sleiker imamer oppetter ryggen - svarer hun:

–​ Nei, men jeg har ikke registret at KrF har gått aktivt til verks når man deler scene med personer med ekstreme meninger og konfronterer dem med den type holdninger. Det må vi begynne med. Det må være flere enn meg som gjør, sier hun til NRK.

Hareide: - Meningsløse

Knut Arild Hareide kaller anklagene fra Listhaug som meningsløse:

Det er bra at Listhaug tar et tydelig oppgjør med radikal islam på lik linje med KrF. Jeg har gjentatte ganger vært tydelig på dette de siste årene, det vet Listhaug, derfor blir disse anklagene helt meningsløse. Dette er jo faktisk en av de tingene vi er enige om, sier Hareide til Nettavisen.

Hør hele programmet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere