- Harry har mistet kontrollen

Harrys venner sier de er redd prinsen er i ferd med å miste kontrollen over festingen. Samtidig har de startet rene «heksejakten» for å finne hvem som solgte bildene av prinsen i naziuniform.

15.01.05 16:15

Både The Sun og The Daily Mirror skriver lørdag at venner av prins Harry frykter at festingen og oppførselen hans er kommet ut av kontroll.

Venner av prinsen sier at prinsen stadig er fulgt av flere «wannabees» som synes det er «kult» at prinsen oppfører seg litt på kanten.

- De av oss som kjenner ham best, er bekymret over at han til tider oppfører seg som en idiot, sier en kilde til The Sun.

- Sier ham aldri imot
De sier problemet er at Harry er omringet av mennesker som aldri sier ham imot.

Enkelte medier i England tar til orde for at Charles nå må være en bedre veileder for sin sønn. For to år siden tok Charles seg fri fra mange offentlige oppdrag for å følge opp Harry.

Samtidig melder The Mirror at Harrys kjæreste, Chelsy Davis, skal ha stilt et ultimatum rundt kjærestens oppførsel om at han nå må skjerpe seg.

Slår ring rundt prinsen
Harrys venner slår imidlertid ring rundt prinsen og har nå nærmest startet en «heksejakt» på den personen som solgte bildene til The Sun.

- Harry kjente 95 prosent av alle gjestene på festen, så dette kommer innenfra. Når vi finner den skyldige, kommer han til å bli vist bort fra vennegjengen for evig og alltid, heter det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.