*Nettavisen* Nyheter.

- Harry og Chelsy på hemmelig date

BLIR SAMMEN IGJEN? Chelsy og Harry møtes i skjul. Foto: (Scanpix)

De tilbringer mer og mer tid sammen.

(SIDE2): Ifølge den britiske gratisavisen The London Paper har prins Harry (24) og Chelsy Davy (23) blitt observert sammen i Lonson en rekke ganger den siste tiden.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Treffes i skjul
Harry og Chelsy gjorde det slutt i januar i år etter fem år sammen, men de har beholdt vennskapet etter bruddet. Men nå er det visstnok mer enn bare vennskapelige stunder, de to skal ha vært på en rekke dater i sommer.

En kilde hevder overfor avisen at de to tilbringer mer og mer tid sammen, men de holder seg unna nattklubber for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet. De går heller på rolige puber i Vest-London, skriver avisen.

Britisk presse har i flere måneder hevdet at det populære paret bare har tatt en kunstpause for å konsentrere seg om studier og prosjekter på hver sin kant - og at det bare er et tidsspørsmål før de blir sammen igjen.

Dater kjendiser?
En ung, singel er attraktivt for pressen, så vel som for jenter med drøm om en prinsessetittel - så Harrys mange fester og eskapader de siste månedene er vel dokumentert i britisk media. Prinsen har i det siste blitt linket til programleder Caroline Flack (27) og Natalie Imbruglia (34).

Men det er ingen tvil om at han fortsatt har følelser for sin Zimbabwe-fødte ekskjæreste.

Les mer her: - Jeg elsker Chelsy, men...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.