RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hater Bergen by

Sist oppdatert:
Harde verbale angrep mot Brann før søndagens storkamp på Ullevaal.

Et hardt presset Brann er i trøbbel etter en svak sesong, og søndag gjester laget Ullevaal. Forrige gang Brann gjestet Ullevaal ble de møtt av harde verbale angrep fra østkantrapperne i Warlocks.

Se Warlocks fyre opp bergenserne i videovinduet under.

Spesiallaget låt

Hvis det skulle være noen som helst tvil: Warlocks er Norges mest kjente rap-gruppe gjennom alle tider.

De laget for fire år siden låta "Hater Bergen by". Hjertet er i Enga, og rapperne gjestet den gang som si fjor Ullevaal-matta før avspark med stor suksess.

Gruppa var med fra norsk raps spede begynnelse, og slapp albumet "Lyrical Marksmen" i 1995, når rappen knapt hadde fått fotfeste i Norge. Etter en liten periode på Ironic Recordings (og en betydelig rapkrig), har de stadfestet sin posisjon som kongene av norsk rap.

Kjøp billetter til Vålerenga - Brann her

Stor suksess

"Topnotch" ble sluppet i 1997, og ble norges største rapsuksess noensinne. Den inneholdt hitsingelene "Flashbacks" og "The Way My Mind Works" og solgte over 15.000 album. Warlocks var på alles lepper, og suksessen var et faktum.

I 1998 slapp de den litt mørkere plata "Mic Knights". Også den solgte i bøtter og spann, og inneholdt singelene "Those Who Never Saw This" og "City Soldier" (filmmusikken til Schpaa). I 1997-98 turnerte Warlocks sammen med sine labelkamerater Tommy Tee, Opaque, N-Light-N og Diaz, og stod for tidenes mest suksessfulle rapturné.

Og best av alt; Warlocks holder med Enga!

Søndag kl 20.00 møtes lagene til storkamp på Ullevaal stadion. Vålerenga er Norges beste hjemmelag og scorer klart flest mål i Tippeligaen. Osloklubben jager serieleder Rosenborg, mens Brann kjemper i bunnen av tabellen.

Kjøp billetter til Vålerenga - Brann her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere