- Heldig som fortsatt kan spille fotball

VALLE (vif-fotball.no): For ti år siden var Ronny Johnsen med på å slå Brasil og sende Norge til åttendelsfinalen i VM. På dagen ti år etter spilte han kamp igjen. Denne gang mot Lyn 2 på Valles nye kunstgress.

22.08.16 11:00

- Jeg er veldig heldig som fortsatt kan spille fotball. For ti år siden hadde jeg ikke trodd at jeg fortsatt skulle være aktiv på toppnivå i 2008, sier midtstopperen til vif-fotball.no.

- Sankthansaften for ti år siden var en veldig spesiell kveld som jeg alltid vil huske. Det var en veldig spesiell følelse.

Foto: (imago)

Mot Lyns reserver på Valle gikk det ikke like bra som mot Brasil i 1998. VIF-rekruttene hentet først opp gjestenes 3-0-ledelse, men tapte til slutt 3-6 etter kjappe Lyn-mål i sluttminuttene.

- Jeg følte at vi hadde grepet på kampen da vi hentet opp Lyns ledelse. Det var sterkt å jobbe seg tilbake i kampen, men vi ble straffa hardt for feil i det bakre leddet og da Lyn tok tilbake ledelsen sleit vi med å slå skikkelig tilbake. Da de scoret sitt femte var kampen avgjort.

Tap til tross, mandagens rekruttkamp var nyttig for Johnsen etter lite spilletid denne våren.

- Det var faktisk veldig allright å spille en hel kamp igjen. Det er en stund siden sist nå så jeg trengte en skikkelig gjennomkjøring. Det fikk jeg i dag, men det var litt uvant å spille på kunstgress igjen etter å ha trent og spilt på naturgress siden april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag