RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Illustrasjonsfoto: Scanpix)

- Heller kos enn sex

Sist oppdatert:
Menn er ikke så macho som filmer og fjernsynsserier vil ha oss til å tro: En fersk måling viser at svært mange foretrekker kos og klem framfor sex.

I rundspørringen blant 1000 voksne amerikanere sier 31 prosent at de først og fremst ønsker følelsesmessig nærhet til et annet menneske. Samtidig mener 17 prosent at det viktigste er at begge parter "har det gøy", melder NTB-AFP.

Bare 23 prosent sier at de først og fremst er ute etter sengekos, når de ber med seg en annen person ut på middag eller en drink. Bare 2 – to – prosent av alle spurte tror mennene har skjulte seksuelle motiver når de overøser en kvinne med blomster og gaver.

Enkelte av kvinnene som deltok i undersøkelsen, er skeptiske til tallene.

- Samtidig som både menn og kvinner setter følelsene først, tror en god del kvinner at sex har høyeste prioritet hos mennene, sier forfatteren Sean Murphy som har finansiert undersøkelsen.

Murphy, som har gitt ut boken "The Spirit Man", tror kvinnene undervurderer mennenes evne til å gi og motta følelsesmessig nærhet. Undersøkelsen gir statistisk belegg for denne påstanden, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere