RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Helt bak mål

Sist oppdatert:
Vålerenga-kapteinen om uttalelsene i Bergen.

Se intervju med Hæstad her

Vålerengas herlige 4-1-seier i Bergen ble dessverre overskygget av noen uheldige uttalelser fra Klanens talsmann Svein Erik Bakke.

- Vi har fått gjengitt et par sitater som har stått på trykk og det er sitater som står sterkt i kontrast til hva vi føler, sier Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad til VIF TV.

Hæstad snakker på vegne av spillergruppa i Vålerenga.

- Vi har stor medfølelse for det Carl-Erik Torp har vært igjennom, og vi ønsker å uttrykke vår støtte til han. Vi tar selvfølgelig fullstendig avstand for det som ble sagt der. Det har vært en tøff periode for han og vi håper han kommer seg tilbake i fotballmiljøet så fort som mulig, sier Hæstad.

Vålerengas spillergruppe tok initiativ til en hilsen til Torp som ble lest opp på Brann stadion før kampen.

- Vi ser på han som en kollega, vi driver med det samme og vi ønsker at han skal komme tilbake så fort som mulig og ønsker at han skal tilbake i miljøet så fort som mulig, sier Hæstad.

Hæstad synes det er bra at Klanen ved Christian Kjellsen tar avstand fra Bakkes uttalelser.

- Det blir veldig rart om man skal støtte sånne uttalelser. Å begynne å dra inn downs syndrom og sånne ting er helt bak mål. Vi får prøve å legge det her bak oss og ta lærdom av det så det ikke skjer igjen, sier Hæstad.

Se intervju med Hæstad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere