RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Helt forskjellig fra GTA

Sist oppdatert:
Spillet som skal bli «like stort som Grand Theft Auto» blir et helt annet spill enn megasuksessen, forteller Take-Two-sjefen.

(Spill): Under presse-konferansen på spillmessen E3 annonserte Sony at Rockstar jobber med et nytt og eksklusivt spill til Playstation 3 kalt «Agent».

Foreløpig vet vi lite om «Agent», Rockstar har kortene tett til brystet. Rockstar-eierne Take-Two er imidlertid ikke tilbakeholdne når det gjelder forventningene til spillet. Skal man tro de seneste uttalelsene fra Ben Feder, president for Take-Two Interactive, blir Rockstars «Agent» utviklerens neste store serie, og spillet skal utformes vel så bra som «Grand Theft Auto»-serien.

I et intervju med Eurogamer kaster Feder nå litt mer lys over det mystiske spionspillet fra 70-tallet.

– Svært forskjellig fra «GTA»

– «Agent» vil ha veldig, veldig annerledes historier og svært annerledes utvikling av figurene i forholdt til «Grand Theft Auto», sier Feder til nettstedet.

– Spillet handler om spionasje satt på 70-tallet. «GTA» er mer en urban opplevelse. Det kommer til å bli veldig oppfriskende og jeg tror spillerne kommer til å bli blåst over ende, lover Feder.

– Det ultimate actionspill

Også Rockstars egen sjef og maskot Sam Houser har dryppet litt om spillet.

– Vi elsker å lage actionspill, og «Agent» skal bli det ultimative actionspill. Vi har ønsket å lage dette spillet lenge, og de ansatte i Edinburgh er allerede i gang med et imponerende stykke arbeid. Intens action møter tett atmosfære og en stor historie, i noe som blir helt unikt, sier Houser ifølge Gamesection.dk.

«Agent» utvikles eksklusiv til Playstation 3. Det er foreløpig ikke satt en slippdato for spillet. Les mer på detaljsiden for «Agent».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere