*Nettavisen* Nyheter.

- Helt jævlig å se meg på TV

Foto: TV3

Noor Kamil føler at hun blir fremstilt som den falskeste «bitchen» på hotellet, men sier selv at det var ren taktikk.

(BIIPMAG): For tiden vises realityprogrammet «Paradis Hotel» på TV3 og her handler mye om å finne en partner å dele rom sammen med.

BiipMag har snakket med deltager Noor Kamil som synes hun har blitt fremstilt som en skikkelig «bitch» :

Dro for å glemme eksen
Noor forteller at hun, i motsetning til flere andre deltagere, søkte på programmet på egenhånd. Etter mange castinger og intervjuer ble hun valgt ut til å være med. Hun dro for opplevelsen sin skyld og for å bli kjent med flere mennesker.

- Og det hadde ikke vært noe minus og ha med seg 300 000 kr hjem heller, forteller hun til BiipMag.

- Det er en annen grunn til at jeg valgte å dra også, og det var for å glemme min ekskjæreste og tidligere samboer, forteller hun.

Noor var sammen med kjæresten i seks år:

På hotellet kan man jo bytte litt på gutta hvis man går lei

- Det var så mye frem og tilbake, og jeg ble så lei til slutt at jeg ville bare komme meg langt bort. Jeg har ikke sett han siden siste natten før jeg dro til Mexico og bestemte meg for kutte han helt ut.

Passet ikke til «Ungkaren»
Noor ble «headhuntet» til TV-programmet «Ungkaren», men takket nei:

- Jeg følte ikke det helt var min greie, jeg greier meg jo meg ikke bare med en mann, ler hun spøkefullt.

- Og på hotellet kan man jo bytte litt på gutta hvis man går lei. Det er jo ikke akkurat morsomt å konkurrere med jenter du henger med om bare en mann. Mens i Paradise Hotel kan man jo bytte litt på og dele litt. «Sharing is caring», ler hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dennis lucideo

Hyggelig gjensyn
På TV-skjermen ser man at det har dannet seg klikker som ikke akkurat legger noe i mellom når det blir pratet om andre deltagere som ikke er så godt likt.

Noen av de andre jentene beskylder Noor for å være falsk, men hun synes ikke det er fælt å se på at andre slenger dritt om henne i beste sendetid.

- Jeg vet at det var endel drittslenging mellom Iris, Nanna og Lene om meg og Ida og at de ikke likte trynene våres, så og se på det etterpå kom ikke som noe sjokk, men dette var jo noe som gikk begge veier. I en sånn konkurranse som Paradise Hotel er det jo naturlig at det blir grupperinger og slenging med leppa, men dette er noe jeg har lagt bak meg. Det var veldig hyggelig å se jentene igjen på premierefesten, det som skjedde i Mexico blir i Mexico.

Sa opp jobben
Noor sa opp jobben som Visual Merchandiser i Gina Tricot for å dra til innspillingen i Mexico. Hun forteller at sånn som tilstanden er nå hadde hun ikke hatt tid til noen heltidsjobb å komme tilbake til. Det er mer enn nok å gjøre med medieintervjuer og lignende. Hun nevner også at hun har noen modellprosjekter på gang:

- Men det er hemmelig enda, sier hun lurt.

- Folk får vente og se hva som kommer.

Det vil bestandig være noen som ikke liker deg

Spillets skyld
Noor forteller at hun har til nå sett på hver eneste episode og forteller at det var helt jævlig å se seg selv på TV-skjermen de første gangene.

- Jeg har blitt vant det nå og tenker mer på innholdet enn hvordan jeg ser ut, sier hun.

- Det er jo spennende å se hvordan programmet har blitt klippet og redigert og hvordan man blir fremstilt, jeg blir jo vist som den falskeste bitchen på hotellet, mest fordi jeg har valgt å tenke taktikk, og det er jo noe omstendighetende tvinger deg til, nemlig det å spille spillet, forteller Noor og legger til at så lenge hennes nærmeste vet hvordan hun egentlig er så betyr det ingenting at seerne får dårlig inntrykk av henne.

- Man kan jo ikke bare ha fans og det vil bestandig være noen som ikke liker deg. Jeg kan vel bare si «don't hate the player, hate the game». Noen kaller det falskhet og andre kaller det taktikk, avslutter hun med et smil.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.