*Nettavisen* Nyheter.

- Her blir hun (6) ført vekk av drapsmannen

Foto: The Mirror Foundation (Skjermdump)

Frigjør urovekkende video av antatt drapsmann og offer.

16.12.13 21:31

Videomaterialet fra et overvåkingskamera viser øyeblikket idet en jente (6) blir ført bort av en mann, som senere blir arrestert for å ha voldtatt og drept henne, skriver Daily Mail.

Organisasjonen The Mirror Foundation har frigjort videoen som de hevder viser drapsmannen sammen med sitt offer.

Menneskejakt
Videoen er filmet på en undergrunnsstasjon i Bangkok for ti dager siden, og viser en mann som går hånd i hånd med en liten jente.

Kidnappingen utløste en stor menneskejakt på kidnapperen. Søndag ble imidlertid jenta funnet drept i et område i nærheten av en motorvei.

Politiet arresterte en 32 år gammel mann bare noen timer etter at de fant jenta, som var kvalt til døde. 32-åringen ble pågrepet i den nordlige byen Nong Khai, etter at politiet fikk et tips fra allmennheten.

Tidligere straffedømt
Den arresterte 32-åringen er tidligere dømt for å ha kidnappet en 15 år gammel jente. Han ble løslatt i august måned etter å ha sonet en dom på tre år og åtte måneder.

Seksåringen var i utgangspunktet med faren sin på konsert i hovedstaden Bangkok. Men da hun ble trøtt ved 22.20-tiden, ble hun lagt i farens lastebilen som sto parkert utenfor konsertlokalet.

Etter ti minutter gikk faren tilbake til konserten. Da han vendte tilbake 40 minutter senere, var jenta sporløst forsvunnet.

Videoen viser angivelig drapsmannen som går hånd i hånd med sitt offer på en undergrunnsstasjon i Bangkok, Thailand.

HTML EMBED

Annonsebilag