RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Her er kjæresten min

Sist oppdatert:
Øyvind Olsen er lei av å bli oppfattet som en playboy.

(SIDE2): - Det er bare en kvinne i mitt liv, sier Øyvind Olsen (27) til Side2. Nå står han og kjæresten Monica Dammyr (27) fram for å få slutt på alle ryktene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Derfor går ryktene
Øyvind Olsen ble stemt hjem fra øya i forrige episode av Robinson-ekspedisjonen på TV3.

Det fikk hans daværende Robinson-kjæreste Britt Carin Jonassen (24) til å bryte sammen foran kamera. Noen måneder etter innspillingen av realityserien gjorde Øyvind det slutt med Britt Carin foran «God Kveld Norge»s kamera på en kjærlighetstur til Barcelona. Det kom da fram at Øyvind hadde funnet tilbake til ekskjæresten.

Ryktene begynte også å gå etter at Øyvind dukket opp på fredagens «Skal vi danse»- sending sammen med Robinson-deltakeren Cathrine Aschim (26). Paret ønsket verken å bekrefte eller avkrefte overfor journalistene om de var et nytt par.

LES MER OM SAKEN HER: Norges nye Robinson-par?

- Er uskyldig
Og siste skudd for baugen var da Side2 søndag slapp nyheten om at Øyvind under innspillingen hadde hatt et forhold til Robinson-deltaker Julianna bak Robinson-kjæreste Britt Carins rygg.

LES MER: Trekantdrama i Robinson

- Nå blir jeg framstilt som den «playeren», men jeg er den bleikfeite lastebilsjåføren fra Nesodden som jeg alltid har vært. Jeg hadde knapt tatt i en dame før jeg ble samboer med Monica, sier han.

Ifølge Øyvind ler kjæresten av alt oppstyret og skjønner ar det er slik media fungerer.

- Det er overhodet ingenting på gang mellom meg og Cathrine. Jeg må bare le av det og har bestemt meg for å ikke bryr meg. Jeg vet best selv hva sannheten er. Og ryktene om Julianna velger jeg å ikke kommentere. Folk får si hva de vil. Det går rykter om alt mulig rart nå, sukker 26-åringen.

- Det viktigste for meg er at jeg er i et seriøst forhold nå, og det har jeg tenkt å fortsette med, konkludere han.

Lyst på kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Sammen for alltid
Nesodden-paret ble sammen første gang for drøyt fem år siden.

- Vi bygde hus sammen og hadde store planer, forteller Øyvind.

Da Monica reiste til Ungarn for å studer medisin i fjor begynte relasjonen å skrante.

- Det ble vanskelig å holde på forholdet når hun studerte så langt unna. Så, et halvt år før Robinson-ekspedisjonen begynte brøt vi med hverandre, avslører han.

Ifølge Øyvind fant han og Monica tilbake til hverandre etter at han gjorde det slutt med Robinson-kjæresten Britt Carin. Et av hans hovedargumenter overfor Britt Carin var at han overhodet ikke hadde tid til noen kjæreste. Det store spørsmålet blir da om han nå plutselig har fått tid til Monica.

- Jeg vet det høres rart ut. Men det er helt sant at jeg ikke har tid. Derfor er det helt perfekt med en kjæreste som bor i utlandet. Vi sees annenhver måned og da kan jeg sette av tid til henne i kalenderen min, sier han og ler.

Spøk til side så er det ingen tvil om at Øyvind mener Monica er hans sjelefrende.

- Selvsagt er det vanskelig men vi har innsett at det er vi to som skal være sammen for alltid, avslutter han forelsket.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere