RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Her hadde vi sex første gang

Sist oppdatert:
I baksetet, på turnebussen eller på homseklubb – kjendisene forteller deg hvor de hadde sex første gang. Les stjernenes avsløringer her.

(SIDE2): Den svenske nyhetskanalen Expressen avslører hvor og når kjendisene hadde sin sex-debut. Les kjendisenes sex-avsløringer her.

  • Se bildespesial nederst i teksten.

Britney Spears
Britney Spears var lenge søt og uskyldig. Hun lovet fansen at hun ikke skulle ha sex før den dagen hun skulle gifte seg med eks-kjæresten Justin Timberlake. Men som 18-åring klarte hun ikke å vente lenger.

Colin Farell
Han hadde sin sex-debut på en homseklubb i Dublin som 15-åring. Kvinnen han hadde sex med var en del år eldre.

Carmen Electra
Den sexy brunettens debut skjedde i baksetet på en bil i Cincinnati da hun var 16 år gammel. I dag angrer hun på at hun ikke holdt ut lenger.

Lise Marie Presley
Debuten skjedde da hun var 15 år, men en ni år eldre mann. Han hadde med seg en kompis som tok bilder av sexakten, og som siden forsøkte å selge bildene.

Ashton Kutcher
Han mistet uskylden som 15-åring. Den skjedde i skogen en kveld hjemme hos Kutcher i Iowa.

Tara Reid
Hun var 17 år da hun hadde sin sex-debut. Opplevelsen kaller hun alt annet enn bra. Det hele skjedde på stranden, noe som resulterte i myggstikk over hele kroppen.

Johnny Depp
Han hadde sex allerede da han var 13 år. På den tiden var han rockestjerne i bandet The Flame. Han hadde sex med en groupie i turnebussen.

Kate Hudson
Moren til Kate Hudson, Goldie Hawn, spurte om Kate hadde hatt sex da hun var 15 år. Det var tilfelle, og hun fortalte det til moren. Goldie ble ikke sur.

Kate Moss
Allerede som 14-åring hadde modellen sex med en eldre mann, da hun var på familieferie på Bahamas. Debuten skjedde på hotellet.

Brooke Shields
Hadde sex første gang da hun var 20 år, med stålmannen, Dean Cain.

Jessica Simpson
Hun hevder at hun hadde sex første gang etter bryllupet med eks-kjæresten Nick Lachey. Da var hun 22 år.

Jennifer Lopez
Latino-baben hadde sex første gang da hun var 17 år. Hun var da forlovet med David Cruz, som ble hennes første. Foreldrene var strenge, så Jennifer måtte klatre ut gjennom vinduet for å treffe kjærestene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere