RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hjalp til med å sette sprøyten

Foto: Foto (Privat)
Sist oppdatert:
Den siktede kvinnen (32) sier at hun hjalp avdøde Ragnhild Embla Helsengreen (15) med å sette en sprøyte.

- Hun har hjulpet til med å sette en sprøyte, sier Steinar Yndestad til BA.

Han er forsvarer for den 32-åringen og understreker at hun har hjulpet til, og ikke satt sprøyten for, 15-åringen.

- Oppegående
Kvinnen (32) erkjenner ingen befatning med innholdet i sprøyten og har fortalt sin forsvarer at 15-åringen var «oppegående og klar i timevis» etter dette.

Ifølge kvinnen skal barnevernsjenten også ha satt sprøyter tidligere på dagen, sammen med en av de andre siktede, en 18-år gammel mann, skriver BA.

Politiet avhørte torsdag folk i avdøde Ragnhild Helsengreens bekjentskapskrets for å kartlegge 15-åringens rushistorikk.

Helsengreen ble funnet død i en leilighet i Solheimsviken lørdag kveld, trolig av en overdose. Hun var under barnevernets omsorg og hadde vært på rømmen i to døgn.

Heroinsprøyte
Fire personer er siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand og for å ha unndratt en person for barnevernets omsorg, skriver BA.

Blant de siktede er en 18-åring som skal ha forklart til politiet at han var sammen med 15-åringen i leiligheten hvor det ble brukt heroin.

Verken i den foreløpige rapporten fra Kasa ungdomssenter for perioden mars og april, eller i rapporten fra Motivasjonskollektivet i Oslo, er det nevnt noe om at 15-åringen hadde erfaring med dette stoffet.

Les flere saker i BA her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere