RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hold meg utenfor sextapen

Sist oppdatert:
Tidligere countrysanger Mindy McCready avviser på det sterkeste at hun står bak lekkasjen av Dr McSteamys intime video.

(SIDE2:) For en drøy uke siden dukket det opp en intim video av «Grey's Anatomy»-skuespilleren Eric Dane, hans kone Rebecca Gayheart og det som viste seg å være tidligere Miss Playboy, Kari Ann Peniche, på nett.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Fiender i reality-TV
Danes advokat raste og sa at videoen aldri var ment for det offentlige og sa at de ville forfølge medier og andre som viste deler av den.

Men historien ender ikke der. Det er blitt antydet fra flere hold at det var Kari Ann Peniches konkurrent i realityserien «Celebrity Rehab»McCready som lekket videoen for å skape oppmerksomhet sin konkurrent i serien, Kari Ann Peniche.

- Jeg vil virkelig ikke bli trukket inn i alt dette. Jeg er ingen del av denne saken, sier McCready. McCready sier hun isteden tror at det er Peniche som har lekket videoen for å fremme sin kjendisstatus.

Hun på sin side sier at det var Eric Dane selv som antydet at Mindy McCready kunne være involvert.

- Gjort det for lenge siden
- Om jeg skulle hatt interesse av å lekke videoen, så hadde jeg da gjort det for lenge siden, sier Peniche ifølge Splash News.

Eric Dane går spøkefullt under navnet McSteamy mot Patrick Dempseys legefigur Dr. McDreamy i «Grey's Anatomy». Et navn media har fått stor glede av etter at videoen ble kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere