RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Holdt dørvaktas hode i klem og slo han ti ganger i brystet

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
En ilter pubgjest i 40-årene er dømt for vold etter at han gjentatte ganger hamret knyttneven i brystkassa på en dørvakt ved utestedet Arctic club på Bardufoss.

FINNSNES (Nordlys): Dørvakta hadde vernevest på seg, og ble ikke skadet av de relativt harde knyttneveslagene. De opplevdes likevel som ubehagelige.

Den voldelige pubgjesten holdt dørvaktas hode i klem under den ene armen, mens han slo om lag ti slag opp mot brystet hans.

Tildragelsen skjedde i fjor høst etter at mannen i 40-årene og to av hans kompiser ble stoppet i inngangsdøra fordi minst en av dem var for full til å slippe inn. Det tok ikke lang tid før politiet kom til, og etter hvert løste situasjonen seg.

Hevdet at han bare «kakket»
Nå er pubgjesten dømt til å betale ei bot på 12.000 kroner etter voldsepisoden. I Senja tingrett nektet mannen for at han hadde tatt tak rundt hodet på dørvakta og slått han i brystet.

Ifølge mannen «kakket» han bare litt på vernevesten hans omtrent som man banker på ei dør for å oppnå kontakt med dørvakta. Den forklaringen festet ikke retten lit til.

Sjelden utsatt for slikt
Til Nordlys forteller dørvakta at han ikke har latt seg skremme av hendelsen, og at han ikke har noen planer om å slutte i yrket som han har holdt på med i snart ti år.

– Det er ikke mange ganger jeg har vært utsatt for slike hendelser.

Han sier at utviklingen i Midt-Troms har vært positiv de seinere år når det gjelder vold og trusler mot dørvakter, ikke minst fordi politiet er blitt mer synlig.

– Det går ganske rolig for seg, sier han

Les flere saker i Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere