RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX (Illustrasjonsfoto)

- Holdt fanget og voldtatt

Kvinnen i 40-årene påstår hun ble innesperret og voldtatt i timesvis av sin 59 år gamle kjæreste.

Mandag ble han i Bergen tingrett varetektsfengslet for fire uker, med to ukers brev- og besøksforbud.

Den 59 år gamle mannen er, ifølge Bergensavisen, tidligere straffedømt 23 ganger, blant annet for mishandling av en tidligere samboer. Nå er han igjen siktet for vold mot en kjæreste, denne gangen også for voldtekt og frihetsberøvelse.

Kvinnen dukket søndag opp på legevakten med kraftige blodutredelser og en ødelagt tann. Skadene ble fotografert og undersøkt, før politiet ble kontaktet. Etter kvinnens forklaring var hun blitt banket og voldtatt av kjæresten i timesvis kvelden i forveien. Han skal ha holdt henne fanget i leiligheten, ved å ta klærne hennes og sperre utgangsdøren. På grunnlag av kvinnens påstander, pågrep politiet mannen.

Men 59-åringen nekter all straffskyld og hevder hun har falt og slått seg om natten. Han sier kjæresten har forklart seg falsk til politiet utfra et hevnmotiv etter en krangel de to hadde samme natt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere