RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Home» kommer ikke til å skuffe

Sist oppdatert:
Bedre sent enn for tidlig, mener Sony-sjef Kaz Hirai om «Home» som nå er nesten et år forsinket.

(Spillmagasinet): «Home» var opprinnelig planlagt for lansering i oktober i fjor, men en serie forsinkelser har presset den åpne betatestingen frem til denne høsten.

Mange hadde håpet at Sony ville lette på sløret rundt spillsatsingen under årets E3, men utover å forsikre om at tjenesten ville være verdt å vente på var Sony sparsom på detaljene.

Ifølge gamesindustry.biz er «Home» et så sentralt produkt for PS3-plattformen at utviklerne har kunnet ta seg ekstra tid for å forsikre at «Home» leverer ved lansering. Til tross for store forsinkelser, er ikke Hirai redd for at en lang periode med forventninger vil gjøre det vanskeligere for «Home» å prestere når lanseringsdagen omsider kommer. Han mener derimot at en for tidlig lansering ville ha skuffet brukerne:

- Hvis vi hadde sluppet «Home» før vi følte den rette tiden var kommet og de riktige funksjonene var på plass, ville de høye forventningene føre til at folk strømmet til i første omgang, prøvde det og trakk konklusjonen «Dette er ikke gøy i det hele tatt, så jeg kommer ikke tilbake igjen», sier Hirai.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere