RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Homoerotikk fenger i Bergen

(Scanpix)
Turboneger forener Bryggen og Reberbahn, mener Knut «Euroboy» Schreiner.

(iBergen.no) : I kveld spiller Turboneger på Garage for første gang etter comebacket. Hovedkonserten klokken 22.30 har vært utsolgt i lang tid, og det var i går kun svært få billetter å oppdrive til ungdomskonserten klokken 18, en konsert som for øvrig har øvre aldersgrense 18 år - med mindre du er i følge med en mindreårig.

For gitarist «Euroboy», også kjent under døpenavnet Knut Schreiner, blir konserten i Bergen et gjensyn med fødebyen, selv om en oppvekst på Bekkestua i Hadeland har satt dype spor. 32-åringen skryter som vanlig hemningsløst av byen før konserten, og lover bergenserne en opplevelse på linje med et sommerbad på Nordnes.

- Bergen var tidlig ute med å forstå Turboneger. Bergen er jo en historisk havneby med mye handel og sjøfart, så det kan hende det var derfor det homoerotiske sjømannselementet ved bandet festet seg tidlig. Vi seilte opp en åre mellom Reperbahn og Bryggen som hadde vært stengt for bergenserne i mange år, sier den 32 år gamle gitaristen til Bergens Tidende i dag.

Turboneger slipper senere i sommer albumet «Retox», og er for tiden aktuelle med singelen og videoen «Do You Do You Dig Destruction». Bandets klubbturné startet i Stavanger i går. Det som er sikkert er at bergenserne i kveld får flere smakebiter fra det kommende albumet. Her er setlisten fra konserten i Hamburg 15. mai:

Were Gonna Drop the Atom Bomb (NY)
Deathtime
Back To Dungaree High
All My Friends Are Dead
Sell Your Body (To The Night)
Denim Demon
City of Satan
Sailorman
Do You Do You Dig Destruction (NY)
Welcome to the Garbage Dump (NY)
Get It On
Wasted Again
Ride With Us
Fuck The World
Prince of the Rodeo
---
Age of Pamparius
Selfdestructo Bust
Are You Ready For Some Darkness
I Got Erection
Final Warning

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere