RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Horribel avgjørelse ødela for oss

Sist oppdatert:
Øystein Gåre var skuffet etter poengdeling i Skopje, og mener en feilaktig utvisning ødela kampen for laget hans. 1-1 resultatet mot Makedonia betyr at Gåres menn først og fremst må konsentrere seg om andreplassen i gruppa.

Drøye ti minutter før pause tok Norge ledelsen ved Johan Lædre Bjørdal, men etter at Arnar Førsund fikk marsjordre like etter, ble det vanskeligere for Gåres mannskap.

Utnyttet overtallet

Makedonia scoret kun få minutter etter hvilen, og det endte dermed 1-1 på Gorce Petrov Stadion. Landslagstrener Øystein Gåre mener utvisningen av Førsund ble helt avgjørende for kampen.

- Vi hadde fått kampen dit vi ville, og så kommer det røde kortet. Det var en horribel avgjørelse, og den ødelegger kampen for oss, sier Gåre til fotball.no.

Kamp om andreplassen

Landslagstreneren hadde ambisjoner om seks poeng mot Sveits og Makedonia, men måtte nøye seg med fire.

- Nei, det ble to for lite. Så lenge vi var ti mann hadde vi en god mulighet, så det føles veldig surt, og vi er litt besvikne nå, sier Gåre til fotball.no.

Estland neste

Han tror de resterende kampene i EM-kvalifiseringen blir en kamp om å kapre andreplassen.

- Jeg tror Nederland nå stikker fra oss andre. Vi kunne fulgt dem med seier i dag, men nå tror jeg det blir en tøff konkurranse om andreplassen, avslutter Øystein Gåre.

Neste EM-kvalifiseringskamp for Norge er mot Estland 20. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere