RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KATARINA BARANNIK (t.h.) skjønte lite da søsteren Darja ble sendt hjem. - Hun er jo så vakker, sier Katarina.
KATARINA BARANNIK (t.h.) skjønte lite da søsteren Darja ble sendt hjem. - Hun er jo så vakker, sier Katarina. (Privat)

- Hun er ekstremt vakker

Sist oppdatert:
Søstrene er konkurrenter i «Top-model». Se deres private bilder her.

(SIDE2): Det er som vanlig en svært variert gruppe jenter som er blant de 15 finalistene i årets «Top Model».

Her kan du se alle finalistene:- Glefser litt

- Ville ikke på TV
Men ikke alle av de 15 jentene er ukjente for hverandre.

I utvalget finner vi nemlig to søstre, nærmere bestemt Darja Barannik på 20 år og lillesøsteren Katarina Barannik på 18 år.

- Det var søsteren min, Darja, som fikk tips fra en agent om at hun burde melde seg på. Hun fikk beskjed om at hun kunne ha en bra sjanse i konkurransen, sier Katarina til Side2.

- Darja var veldig usikker om hun ville melde seg på, og derfor ville hun at også jeg skulle sende inn søknad. Jeg ville egentlig ikke på TV, men like før deadline så meldte jeg meg på, og jeg tenkte at det verste svaret jeg kan få er nei, fortsetter hun.

Les intervju med Top Model-stylisten her: Modeller er kleshengere

Det var Katarina som først fikk gladnyheten om at hun var blant de femten finalistene, og gleden var stor når også storesøsteren fikk telefon fra produksjonsselskapet.

- Jeg synes Darja er ekstremt vakker, og hadde bare hun meldt seg på så hadde hun uansett kommet med. Men det er klart at programmet først og fremst er en reality, og det er jo fint for TV3 å ha litt variasjon med to søstre, sier Katarina, på spørsmål om hvorfor hun tror både hun og søsteren ble blant årets «Top Model»-finalister.

- Lite krangling
Til tross for den intense innspillingsperioden ble det ikke mye krangling mellom Darja og Katarina, og sistnevnte mener det bare var en fordel at både hun og søsteren var der.

- Vi er veldig gode søsken og vi er ganske like så det var hyggelig å være sammen der inne. Men det er jo en konkurranse. Dessverre for TV3 ble det lite krangling, vi var alltid venner. Man blir mentalt sliten for det er så mye forgår hele tiden så alle var nok litt irritert til tider, avslører hun.

Søstrene har russiske aner og snakker flytende russisk. Dette viste seg å være svært praktisk under innspillingen.

- De andre jentene ville ikke fortelle hverandre hvordan det hadde gått på de ulike shootsene, men vi delte alt. Og så kunne vi bare snakke russiske med hverandre om vi ville få ut litt frustrasjon, forklarer Katarina.

Men til tross for støtten fra storesøster, ble ikke oppholdet helt slik Katarina hadde trodd.

- Jeg trodde jeg kom til å være meg selv 100 prosent, og at jeg aldri kom til å bli påvirket på noen som helst måte under innspillingen. Men når man er sammen med tretten jenter man ikke kjenner, og man er stengt inne på et rom alle sammen, da hadde nok jeg og Darja det lettere enn de andre, innrømmer hun.

- Ikke som den amerikanske versjonen
Hun synes «Top Model» opplevelsen var fin, selv om hun var litt skuffet over nivået på fotoshootene.

- Jeg hadde aldri sett den norske utgaven før, bare den amerikanske. Jeg hadde regnet med at det skulle bli litt mer ekstreme photoshoots, som i den amerikanske serien. Men alt i alt var det en fin opplevelse, informerer hun, og legger til at hun har knyttet nære vennskapsbånd med spesielt en av de andre finalistene.

Siden Darja for tiden er opptatt med motestudier i New York var det vanskelig for Side2 å komme i kontakt med henne, men Katarina er ikke snau med ordene når hun beskriver lillesøsteren.

- Jeg synes Darja er en av de vakreste jentene i verden. Vi får ofte komplimenter og får høre at vi er en fin familie, sier Katarina blygt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere