*Nettavisen* Nyheter.

- Hun er en manipulerende primadonna

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Christer Falck er ikke nådig når han blir bedt om å bedømme norske realitykjendiser.

12.05.09 20:21

(SIDE2): I den kommende utgaven av livsstilsmagasinet Massiv kaster Tv3-programleder Christer Falck (39) terning over norske realitykjendiser. En av dem som får unngjelde er «Skal vi danse»-vinner Lene Alexandra Øien (27) som var med i Robinekspedisjonen i 2004. Falck var programleder og ga senere ut singelen «My boobs are OK» med henne på plateselskapet sitt C+C Records.

Krass kritikk
- Lene Alexandra har jeg kjent i fem år og i løpet av de årene har jeg oppdaget to gode egenskaper: Hun har orden i filofaxen sin og hun klarer å smile når kameraene er på. Det har gjort at hun aldri kommer for sent til avtaler, og at hun har blitt hele Norges danseløve. Utover det har jeg ikke så mye å si annet enn at hun er den mest manipulerende primadonnaen jeg har møtt, og at jeg ønsker henne alt vel i sitt «nye» liv, sier Christer til massiv.no

Side2 har kontaktet Lene Alexandra, men hun ønsker ikke kommentere Falcks beskrivelse av henne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sjuk blogg
Men Christer har faktisk ingenting imot puppedamer generelt. Tvert imot. Glamourmodell Linni Meister (23) er en av hans favoritter. Hun fulgte i Lene Alexandras fotspor og var deltaker i Robinsonekspedisjonen i 2007. Da ekspedisjonen var over spilte hun inn en coverversjon av Destiny's Child-låten «Survivor» på Falcks plateselskap.

- Hun har Nord-Europas sjukeste blogg og er, i likhet med folk med Down Syndrom, en evig glad optimist, med smittende latter, som snakker før hun tenker, og sånne håper jeg for guds skyld lykkes, påpeker han overfor massiv.

SJEKK LINNIES BLOGG

Annette feis
Norges første realitydeltaker som hadde sex på TV, slipper heller ikke unna Falcks syrlige tunge. Anette Young sjokkerte TV-Norge da hun og Rodney Omdal Karlsen hadde sex for åpent kamera på Big Brother i 2001. Men selv om Falck liker Anettes TV-prestasjoner, så er han ikke helt fornøyd.

- Litt minus på grunn av alle de fiselydene som kom fra skrittet hennes når Rodney ælja med henne inne i huset, men ellers helt grei, mener han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (TV3)

Bør trekke seg
Og sist men ikke mist må Tv3-programlederen kaste terning over sin egen prestasjon som vinner av Robinsonekspedisjonen i 1999.

- Jeg har vel kjørt meg opp i et hjørne med den pinlige «åååå se som jeg ligner på jesus»- imagen min og «ååå jeg er så kreisi som juger i alle intervjuer»-stilen. Jeg er sååå 1999 og bør vel sakte, men sikkert begynne å tenke på å trekke meg ut av rampelyset, innrømmer han.

Gratismagasinet Massiv er på gaten 18. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.