RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun er en sex-fiksert løgner

Sist oppdatert:
Hjemmehjelpen nektet for å ha forgrepet seg på pasienten som var lenket til rullestolen.

BERGEN TINGRETT (iBergen.no): Mannen er tiltalt for seksuelle overgrep og for å ha misbrukt sin stilling som hjemmehjelp. Mandag startet straffesaken mot ham i Bergen tingrett, hvor han nektet straffskyld.

- Hun var forelsket i meg og det er mulig hun så meg som et sex-objekt. Men hun var ihvertfall ikke det for meg, sa tobarnsfaren under sin forklaring under rettssaken.

Sitter i rullestol
Den kvinnelige pasienten i 50-årene har celebral parese og sitter i rullestol. Den mannlige pleieren er tiltalt for å ha forgrepet seg på henne etter å ha vært hennes tiltrodde assistent i seks år. Blant annet skal han ha dusjet og vasket henne.

Men på et tidspunkt skal hjemmehjelpen ha gått over streken. Ifølge tiltalen skal han i en periode på to måneder i fjor ha misbrukt rullestolbrukeren flere ganger. Han skal også ha gjennomført samleie med henne, noe han avviste som løgn.

- Hun er en intrigemaker og sex-fiksert lystløgner, var den lite flatterende beskrivelsen pleieren hadde av pasienten i retten. Ifølge ham skal hun ha lagt an på ham og forsøkt å beføle ham ved en anledning.

- Jeg avviste henne. Kanskje er dette hevn, eller et forsøk på å få erstatning for å bedre økonomien hennes, spekulerte han fra vitneboksen.

Henla motanmeldelse
Etter to måneder varslet kvinnen hans kolleger om hva som skjedde og disse fikk anmeldt saken til politiet. Pleieren svarte med en motanmeldelse om falsk anklage, men denne saken ble henlagt.

Hjemmehjelpen er nå flyttet over til en annen stilling i kommunen. Han arbeider fortsatt med pleiearbeid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere