*Nettavisen* Nyheter.

- Hun er i sjokk

Kvinne meide ned seks fotgjengere i Årdal.

26.12.08 12:38

Seks personer, fire voksne og to barn, ble skadd da de ble påkjørt av en personbil på Årdalstangen i Sogn og Fjordane torsdag ettermiddag.

Femåring skadet
Ei jente på fem år ble først meldt alvorlig skadd, men informasjonsrådgiver Geir André Bakke ved Haukeland sykehus opplyser fredag at jenta kun har lettere skadet og er i stabil tilstand.

I tillegg er en 40 år gammel kvinne, en 37 år gammel kvinne og en gutt på ni år under behandling på Haukeland.

- Alle fire er i stabil tilstand med lettere skader, sier Bakke til Nettavisen.

En mann ble også sendt til Førde sykehus med moderate skader. Helse Førde opplyser at en 57 år gammel mann er lagt inn til observasjon med lettere skader på sykehuset i Lærdal.

- Glatt veibane
- En person kjørte på seks personer. Det var glatt veibane og vi mistenker ikke promillekjøring, sier operasjonsleder Wenche Hope ved Sogn og Fjordane politidistrikt til Nettavisen.

De seks ble påkjørt av en personbil like ved en Statoil-stasjon på Årdalstangen i Årdal ved 14.30-tiden, opplyser politiet.

- Bilfører i sjokk
Lensmann Magne Knudsen i Årdal sier til Nettavisen at bilføreren, en kvinne i begynnelsen av tyveårene, er i sjokk.

- Hun er selvfølgelig veldig fortvilt og er i sjokk. Hun blir nå tatt hånd om av helsepersonell og får nødvendig krisehjelp, sier Knudsen.

Knudsen sier ulykken fremstår som alvorlig.

- Dette er en veldig stygg ulykke som har rammet fotgjengere som var ute på en tur første juledag. Slike hendelser er noe vi selvsagt ikke ønsker, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag