RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun er min sjelevenn

(AP)
Brad er ikke i tvil.

(SIDE2): Brad Pitt er ikke mer enn 45 år, men sier i et åpenhjertig intervju med magasinet Parade at han innser hvor dyrebar tiden er og at han vil bruke den på Angelina Jolie (33) og deres seks barn.

Ingen ekteskap
På spørsmål om hvorfor han og Angelina ikke gifter seg har Brad tidligere uttalt at kanskje de gjør det når ekteskapsloven gjelder for alle. For den uttalelsen fikk han mye tyn fra religiøse grupper som er imot homofile ekteskap.

- Jeg har kjærlighet i livet og en sjelevenn, absolutt. Men jeg mener at alle skal ha like rettigheter og det står jeg for. Religiøse grupper mener at homofile ekteskap ødelegger familier og barn. Jeg er heldigvis så privilegert at jeg ser mine homofile venner bli foreldre og barnas deres vokse opp i et kjærlig hjem, sier han.

Viktig tid
Den siste tiden har det ryktes at ikke alt er rosenrødt hjemme hos den store familien. Krangler mellom Brad og Angelina er visstnok ikke uvanlig, men Brad er ikke i tvil om at han vet hva som er viktig i livet.

- Ettersom jeg har blitt eldre, så vet jeg at tiden går fort og jeg vil bruke den tiden på mennesker jeg elsker og ting som er viktige, sier filmstjernen.

Paret oppholder seg mye i Sør-Frankrike hvor de leier et herskapshus med tilhørende stor eiendom. For Brad er det viktig at barna lever fritt og uten kjas og mas som Hollywood fører med seg.

I USA er det ikke mange stedene Brad og Angelina får gå i fred sammen med barna uten at paparazzifotografene dukker opp.

Les mer her:På shopping med pappa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere