Gå til sidens hovedinnhold

- Hun er så vakker

Katie Holmes kul med krøller.

(SIDE2:) Den ellers så klassiske og elegante Katie Holmes trenger ikke dyre kjoler for å imponere på den røde løperen. Mandag gikk hun for en mer avslappet stil under premieren på «The Exrta Man» i New York. Men hun er like vakker for det.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Strålte alene
Den stilsikre skuespilleren har gjerne en «laidback» klesstil privat, men har som regel flotte kjoler på fest – ofte i sort.

Men i går gikk Holmes for den mer hverdagslige stilen sin. Hun var antrukket i en enkel stripete og vid genserkjole. I tillegg hadde hun krøllet håret mer enn hun pleier. Holmes er ofte å se med lokker, men ikke like mye som i går.

Skuespilleren er også ofte å se på den røde løperen med ektemannen Tom Cruise. Men i går skinte en kul Holmes solo.

Fikset seg kjapt
En person som er spesielt imponert over Holmes naturlige skjønnhet, er regissør Shari Springer Berman.

I forbindelse med premieren på komedien sa Shari at han er imponert over hvor liten tid sminkørene trengte å bruke på Holmes.

Det tok henne bare ti minutter å bli klar til å spille inn scenene i den aktuelle filmen, hevder han.

- Katie var utrolig. Hun er den vakreste og mest profesjonelle skuespilleren. Hun var fantastisk, morsom og hun er vakker. Hun brukte kun ti minutter i «sminketraileren», forteller Shari.

Holmes spiller i «The Extra Man» sammen med blant andre John C. Reilly og Kevin Kline. Hun har rollen som Mary Powell i filmen. Dette er Holmes første film etter at hun spilte flere ganger i uken på Broadway i fjor i stykket «All My Sons».

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget