RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Side2)

- Hun fikk danseorgasme

Sist oppdatert:
Og da var kjendiskoreograf Tony Stone fornøyd med egen innsats.

(SIDE2): Den talentfulle dansekoreografen Tony Stone har jobbet med mange av de aller største stjernene i verden.

Se bilder av Stone tatt av vår fotograf ved forrige norgesbesøk nederst i saken!

- Helt utrolig
Blant de han har trent er Salt N’Peppa, Diana Ross, Vanilla Ice, LL Cool J og Kelis. Han har også vært med MTV på verdensturné, samt jobbet tett med den nå avdøde Michael Jackson.

- Mitt største øyeblikk var da jeg møtte Michael Jackson og fikk danse med han. Det var helt utrolig. Han utvidet min karriere og lærte meg masse, forklarer Stone andektig.

- Yess, jeg har klart det
Vi møter koreografen i forbindelse med Nike Blast konvensjonen i Oslo. På messen samles en rekke nasjonale og internasjonale instruktører, og foran hundrevis av treningslade nordmenn skal instruktørene vise hva de er gode for.

Stone er en av dem.

- En gang skulle jeg holde en time for omkring 3000 mennesker, og jeg var nervøs. Jeg lurte på om de ville greie å lære seg koreografien, men så hørte jeg en jente få en danseorgasme og da tenkte jeg, yess, jeg har klart det, sier Stone på spørsmål om han kan beskrive ett av sine beste treningsøyeblikk.

- Skapt for å bevege oss
Side2 snakket også med Stone da han sent i fjor besøkte Norge. Da hadde han timer på Baardar Dansestudio i Oslo. Den veltrente amerikaneren innrømmer at han bruker mye av tiden sin på dans, kanskje av og til litt for mye.

- Jeg danser hele tiden. I sengen, på kjøkkenet, når jeg skriver e-post og til og med i møter. Vi er skapt for å bevege oss, forklarer han.

Som kjendiskoreograf har han reist verden rundt, og han påstår at de fleste celebritetene han har jobbet med langt ifra ligger på latsiden, iallefall når de trener med han.

- Jeg jobber med kjendisene i alt fra en til to måneder om jeg lager en koreografi til en spesiell opptreden, eller i opptil tolv måneder om det dreier seg om en tour, informerer Stone.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

INSTRUKTØRER: Toney Stone var i Oslo i forbindelse med Nike Blast Konvensjonen. Her sammen med en av de andre instruktørene, Jonathan Monks, mannen bak yogamonks-prinsippene.
INSTRUKTØRER: Toney Stone var i Oslo i forbindelse med Nike Blast Konvensjonen. Her sammen med en av de andre instruktørene, Jonathan Monks, mannen bak yogamonks-prinsippene.

- Yoga og pilates er viktig
Koreografen mener treningstrenden nå beveger seg mot mer fokus på det å skape balanse i kroppen, og årsaken til dette er ifølge han selv ganske tydelig.

- Det er så mange av de som danser nå som får skader. Faktisk mye mer enn når jeg begynte å danse. Yoga og pilates er veldig viktig for å forebygge dette, man ser etter synergier. Jeg tror også dans er fremtiden, det er overalt. Vi må ha det, mener han.

- Mangler forpliktelse
Stone har også gitt ut to treningsvideoer, Hip Hop Workout 1&2, som i årevis var de mestselgende fitnessvideoene i Storbritannia. Den entusiastsike koreografen er svært ettertraktet, og har mange fans verden over.

På bakgrunn av dette kan vi trygt si at Stone er suksessfull med det han gjør, og vi er derfor interessert i å høre hans mening om hvorfor så mange mislykkes med treningen sin.

- Årsaken til at så mange mislykkes med treningen er at de mangler forpliktelsen. De vil helst se resultatene i går, men slik fungerer det ikke, avslutter han.

HER ER FLERE BILDER AV STONE SIST HAN BESØKTE NORGE:

3922

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere