- Hun gjør deg avhengig

Foto: (YSL)

Skuespilleren skal forføre med sensuell dans. Se video!

02.12.10 21:40

(SIDE2): Vakre Mélanie Thierry er luksusmerket Yves Saint Laurents (YSL) nye muse.

Med sitt sensuelle utseende skal hun forføre publikum - for skuespilleren har visttnok mange av kvalitetene som representerer selve grunnsteinen i det franske motehusets nye duftserie, Belle D’Opium.

Se flere bilder av vakre Mélanie Thierry nederst i saken!

- Hun er din opium. Du blir avhengig av henne, hun gjør deg avhengig. Du kan ikke få henne ut av tankene. Hun er leken, eventyrlysten og i kontakt med sin egen sensualitet, sier Hanne Svaneborg, Skandinavisk Markedsdirektør for YSL.

Det er under duftseriens presselansering det snakkes så varmt om den nye, franske musen, som i følge motehuset selv reflekterer de verdiene man prøver å formidle gjennom duften.

Fransk suksess
Thierry er en fransk skuespiller som fikk sitt internasjonale gjennombrudd i Hollywood-filmen «Babylon A.D».

Den vakre 29-åringen begynte sin karriere som modell, men beveget seg raskt over til skuespilleryrket. Selv om Thierry har spilt i mange filmer, er det få av de som har fått anerkjennelse utenfor Frankrikets grenser, men i hjemlandet er hun derimot svært populær.

Historisk dans
Men nå skal hele verden få se vakre Thierry.

Som duftseriens ansikt utad blir skjønnheten nemlig frontet i en stor internasjonal reklamekampanje.

Det er på grunn av sin allsidighet hun fikk den prestisjefylte jobben. På den ene siden har hun et uskyldig utseende og sårbart uttrykk. Men Thierry kan også fremstå som både sexy og mystisk, og hun er kjent for sin sensuelle utstråling.

I forbindelse med den nye reklamekampanjen måtte Thierry lære seg en spesiell dans, som visstnok er basert på bevegelser utført av den forførende kvinnen Salome. Oscar Wilde skrev i 1891 et teaterstykke om henne, og den franske tragedien, ble tre år senere oversatt til engelsk.

Historien sier at Salome krevde hodet til John de Baptist på en sølvtallerken som betaling for å danse en spesiell dans for kongen. På grunn av dette fikk Salome rykte på seg for å være en farlig forførerinne, som greide å overtale menn til å gjøre akkurat det hun ville.

Thierry måtte visstnok øve mye på den intrikate dansen, som er koreografert av den prisvinnende koreografen Akram Kahn.

SE DANSEN HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Ble forbudt
Motehuset YSL forbindes med både det eksklusive og det sofistikerte. Men luksusmerket har også sjokkert - både med reklamekampanjer og produkter opp gjennom årene.

Kvinner som Kate Moss har provosert mange i sexy videoer og fotoserier for merket, men det er kanskje lanseringen av duften Opium i 1977 som førte til størst oppstandelse.

På grunn av sitt navn og fremstilling ble den forbudt flere steder i verden. Det snakkes fortsatt om den luksuriøse lanseringsfesten i New York, som fant sted på en Peking-båt fortøyd på havna i Manhattan.

Den nye duften, Belle D`Opium, er basert på mange av råvarene man finner i den originale Opium-parfymen. Man har derimot prøvd å gjøre den mer tiltrekkende for de unge, og er bygd på to motsetninger - det uskyldige og det sensuelle.

Døde av kreft
Yves Saint Laurent er kjent som en av de mest anerkjente designerne i det tjuende århundre. Han jobbet blant annet for motehuset, Christian Dior, før han lanserte sitt eget merke.

Grunnleggeren, som egentlig heter Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurents, døde av kreft i 2008, og det er nå Stefani Pilati som leder det eksklusive merket.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER AV MÈLANIE THIERRY HER:

3917

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.