RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun har silikonpupper

Blogger spekulerer i om svenske prinsesse Madeleine (25) har brystimplantat.

(SIDE2): Nett- og bloggsiden ved navn «Awful Plastic Surgery» har lagt ut bilde av prinsesse Madeleine med følgende tekst:

- Over er prinsesse Madeleine av Sverige. For noen få år siden var hun kledt i en veldig utringet kjole på et kongelig arrangement. Litt for avslørende, etter min mening. Uansett, jeg tror hun har brystimplantat. Hennes bryster ser altfor runde og faste ut til å være ekte, skrives det på bloggen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå

Avstemning
Nettsiden har også laget en avstemning der leseren kan være med å stemme på om de tror den svenske prinsessen har silikon eller ikke, melder seher.no.

Totalt har over 5000 klikket, og 53 prosent mener Madeleine har implantat, mot 47 prosent som mener brystene er naturlige.

Det påpekes imidlertid at sidens innhold utelukkende er meningene til forfatteren av bloggen. Brystspekulasjonene ble lagt ut på bloggen i slutten av januar.

Flere mobbes
Bloggeren sier ikke bare sin mening om den svenske prinsessens utseende. Brittany Murphys angivelig forstørring av leppene blir kommentert på følgende måte:

- Brittany Murphys overleppe er enten blitt stukket av en bie, eller en nål fylt med altfor mye kollagen. Ellerså har hun kanskje vært i et uheldig slagsmål hvor hun fikk en smell på munnen.

Videre hetset blant andre Paris Hilton, Heidi Montag og Sandra Bernhard.

Ikke første gang
Det er ikke første gang det skrives om prinsesse Madeleines utringning. I fjor ble kløftene hennes mye omtalt på grunn av kjolevalget i kong Haralds 70-årsdag.

LES SAKEN: Hysteri rundt Madde-kløften

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere