RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun inviterte til noe seksuelt

Foto: Østlands-Posten
Sist oppdatert:
Det mener spaterapeuten, som er tiltalt for et seksuelt overgrep mot en kvinnelig gjest på Farris Bad.

I Larvik tingrett onsdag fortalte den 28 år gamle kvinnen fra Vestfold hva som skjedde da hun fikk tyrkisk massasje i et av behandlingsrommene på det nyåpnede spahotellet, melder Østlands-Posten.

Spaterapeuten (46) fra Oslo, som er tiltalt for et seksuelt overgrep mot en kvinnelig gjest, skal først ha vært nærgående under massasjen, før han vet ett tilfelle skal ha ført flere fingre inn i skjeden hennes.

I retten opplyste hun også at hun ved et tilfelle, da hun snudde seg under behandlingen, kom nær terapeuten, og oppfattet det som om han hadde ereksjon.

Dette stilte mannens forsvarer, advokat Søren Ø. Hellenes, spørsmålstegn ved og viste til den lave og brede benken i spaavdelingen.

46-åringen benektet at han hadde vært seksuelt opphisset under massasjen.

I retten forklarte han at han opplevde at 28-åringen kom med en seksuell invitt i måten hun pustet og beveget kroppen på under behandlingen.

- Jeg forsto at noe var på gang, sa mannen via sin tolk i retten.

- Forsto du det som en invitasjon til noe seksuelt, spurte sorenskriver Jens Kristian Elstad?

- Ja, svarte 46-åringen, som opplyste at han hadde avslått invitten.

At kvinnen anmeldte ham, mente 46-åringen var et uttrykk for hevn.

28-åringen benektet mannens påstander og forklarte at hun hadde vært forknytt under hele behandlingen fordi det føltes ubehagelig fra første stund.

I retten forklarte hun hvordan hun reagerte på at 46-åringen masserte henne for langt opp mellom beina og for nærme brystene, noe hun ikke var vant med fra tidligere spabehandlinger. 46-åringen nektet for dette og hevdet han ikke hadde massert og såpet inn intimområder.

Den tiltalte mannen sa også i retten at han fant det spesielt at kvinnen hadde på sin Facebook-profil at menn var interessen hennes.

Spaterapeuten sa i retten at han fant det spesielt at kvinnen hadde på sin Facebook-profil at menn var interessen hennes.

Da mannen ble anmeldt googlet han henne og fant henne på Facebook.

I retten pekte han på at hun hadde oppført menn som sin interesse på profilen.

Under sin forklaring opplyste han at det var kvinnen som hadde kommet med en seksuell invitt overfor ham under den tyrkiske massasjen på Farris Bad hotell den 24. juli i fjor. Han nektet straffskyld.

– Tiltalte syntes det var noe spesielt at XX hadde krysset av for at hun er interessert i menn på Facebook-profilen sin, sa Hellenes.

Kvinnen satte spørsmålstegn ved praten om Facebook, men forklarte for retten at hun er heterofil og at hun hadde ført opp menn som interesse da hun ble medlem. Nå er hun imidlertid gift med barn, forklarte hun for retten.

– Facebook er en sosial side, påpekte hun, og nevnte blant annet at profilen er et sted man kan være litt «flåsete».

Dom i saken faller onsdag i neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere