*Nettavisen* Nyheter.

- Hun overrasker alltid

Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Stjernespekket på Fam Irvoll-visning. Se bilder.

11.08.11 14:46

(SIDE2): Onsdag kveld leverte Fam Irvoll et ellevilt show på Posthallen i Oslo.

Og hallen var overfylt med kjendiser, moteinteresserte og andre som ønsket å få med seg showet. Blant de kjente som dukket opp var Elisabeth Carew, «Moods of Norway»-designerne, Mira Craig, Petter Pilgaard, Lene Alexandra Øien og Marion Ravn.

Innovativ
Ellen Arnstad, forlagsredaktør i Aller Media Norge og tidligere sjefredaktør i HENNE, mener at Norge trenger en innovativ designer som Fam. Irvoll.

- Det finnes bare en Fam. Jeg er spent på hvordan veien hennes går videre. Hun overrasker alltid - og jeg har fulgt henne siden starten, sier Arnstad til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Hun er en kunstnersjel, som tør å utfordre og å være innovativ. Derfor trenger et nøkternt norsk marked henne.

Arneberg kom som vanlig velkledt. Denne gangen hadde hun satt sammen klær fra «Nåløye»-vinnerne Arne & Carlos iblandet Top Shop, samt sko fra Aldo og favorittvesken fra Dior.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Fregne-fetisj
Sangerinnen Mira Craig gledet seg til visningen. Hun forteller at hun digger Fam, fordi hun alltid fornyer seg, og at hun «gjør mye crazy greier».

Craig kom i et beige sommerkjole fra Goelia. Men det som vakte oppsikt var den spesielle øyensminken.

- Jeg har hatt en fetisj for fregner siden jeg var 15. Derfor har jeg tegnet på meg fregner, sier hun til Side2.

Fregner er, som Side2 har skrevet om tidligere, blitt veldig populært. Noen velger til og med å tatovere på seg fregner.

Søster på catwalken
Marion Ravn gledet seg ekstra mye til denne visningen fordi hennes søster skulle gå for Fam Irvoll.

- Jeg synes det er helt fantastisk. Jeg synes Fam Irvoll-visningen er den morsomste visningen.

Ravn sier at i tillegg til Fam Irvoll, så er hennes store norske designfavoritt Kristian Aadnevik - som hun også var kledt i.

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

4452

Visningen
Søte, små jenter åpnet visningen for Fam Irvoll onsdag kveld på Posthallen i Oslo.

Med sangen «Welcome to the Jungle» dundrende i bakgrunnen danset og showet de små akrobatene i fargerike klær fra Fam Irvoll.

Visningen startet som en fortsettelse av gårsdagens mini-visning av Little Cupcakes by Fam Irvoll fra hovedvisningen. Akrobatiske barn kledd ut som jungeldyr fikk latteren til å sitte løst hos publikum. Kolleksjonen for de minste viste alt fra pyjamaser til badedrakter, og i kjent Fam Irvoll-stil bar de preg av fargerike og kreative mønstre og design - på alt i fra pyjamaser til badedrakter.

- Kolleksjonen min er inspirert av barnemareritt og pasteller, og denne gangen har jeg satset på en mer brukervennlig kolleksjon – for å vise at jeg også evner det, sa Fam Irvoll selv etter kveldens visning.

Sprøtt
Den voksne kolleksjonen ble innledet med en bisarr en kunstfilm i regi av Marie Kristensen - hvor blant annet Jenny Skavlan, hennes kjæreste Thomas «Fingern» Gullestad, og Gitte Witt medvirket.

Dette er den mest romantiske kolleksjonen vi har sett fra Fam Irvoll på lang tid. Blonder, tyll og sløyfer, var detaljer som gikk igjen.

Modellene turet frem og tilbake på catwalken med nevrotiske fakter, sprø frisyrer og sminke.

På catwalken dukket det opp kjente fjes som Triana Iglesias, og «Top Model»-deltagerne Claudia Alette Bull, Charlotte Louise Isachsen og Marita Skeivik Frost.

Bilder fra visningen kommer torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag