RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun så ut som høysåte

Sist oppdatert:
Norsk stylist og moteekspert bedømmer Oscar-kjolene. Sjekk slakt og skryt!

(SIDE2): Kjendisstylist og ansvarlig make-up artist for Max Factor, Jan Thomas, er på plass i Los Angeles i forbindelse med Oscar-utdelingen.

- I fjor var det hvitt som gjaldt, i år er det nude, softe og duse farger i rosa, grå og lysegrønt som gjelder.

Jan Thomas påpeker at det så ut som om alle Oscar- damene hadde samme hårstylist i år. Løs lugg og løs knute bak var en gjenganger. Håret så ut som om det var veldig tilfeldig satt opp.

En annen likhet var at det var lite smykker på den røde løperen. Øredobber og armbånd var blant det lille tilbehøret som ble valgt til kjolene. Blant kvinnene var det look med det gamle greske, og også havfrue-fasongen når det gjelder kjolene. Mennenes stil var preget av «old Hollywood».

Se stor bildespesial nederst på siden.
Les alt om Oscar-vinnerne her.
Den røde løperen.

Her er Jan Thomas' dom over Oscar-kjolene:

TOPPLISTE KVINNER:

Penelope Cruz: - Hun kom i en Donatella Versace og så helt fantastisk ut. Trang kjole og hun går tilbake til gamle Hollywood.

Helen Mirren: - Jeg er lei oppblåste pupper og stramme ansikter. Mirren er naturlig. Se og lær, sier jeg bare, til både voksne og unge kvinner. Mirren kom i kjole fra den franske designeren Christian Lacroix.

Reese Witherspoon: - Skilsmissen har gjort henne godt. Hun kom også i en Lacroix. En sort kjole, sotete øyne og hun har klippet pannelugg.

Kate Winslet: - Hun var «stunning». Hun kom i en mintgrønn Valentino.

Jennifer Lopez: - Stilmessig uforventet. Hun var metallisk og preget av den gamle greske tiden. Hun kom i Marchesa.

Andre kvinnelige stjerner Jan Thomas trekker fram som så flotte ut, er Gwyneth Paltrow og Queen Latifah. Sistnevnte mener stylisten at Norske kvinner kan lære noe av.

- Hun har gjort alt riktig. Sort kjole og hun så høy og slank ut, noe hun egentlig ikke er. Og hun var pen på håret.

Når det gjelder Beyoncè Knowles, som var antrukket i en mintgrønn Armani, så mener Jan Thomas at artisten og skuespilleren ikke var spesielt heldig med antrekket. Han mener hun bare var så å si grei, om man klipper bort sløyfen på kjolen.

Den store vinneren i klesstilen blant menn er George Clooney.

- Han var den best kledde, veldig «old Hollywood». Håret var stramt bakover og han så helt suveren ut. Han er kulere enn noen annen, han har den kul-faktoren jeg alltid snakker om. Usannsynlig flott, og ingen av de yngre kan måle seg.

Mennene sjonglerte for øvrig mellom sløyfe og slips.

BUNNLISTE KVINNER:

Av amerikanske eksperter ble Cameron Diaz sammenlignet med et takras.

- Hun så ut som høysåte, mener Jan Thomas.

- Når du så henne nærmere, tenkte du, hva har skjedd? Håret var røsket ned på sidene og hun så ikke ut. Når det gjelder kjolen, så er hvitt helt uaktuelt. Kjolen var ikke så forferdelig i seg selv, men det var hele pakken. Hår, make up, hun hadde ingen rød tråd. Det er veldig trist, jeg er egentlig stor fan av henne.

Meryl Streep: - Hun så helt forferdelig ut. Hun så ut som en gammel freakete hippie. Også så hun ikke ut på håret.

Sjekk bloggen: Oscar-glans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere