RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun var utro i årevis

Sist oppdatert:
Nå er det prinsesse Alexandra som får gjennomgå i danske medier.

(SIDE2): Etter skilsmissen i fjor høst fikk den pliktoppfyllende tobarnsmoren all sympati i danske medier.

Partyprinsens pinlige pikejakt gjorde ham også til et lett bytte.

Nå er tonen en annen.

Den danske tabloiden Ekstra Bladet fyrer løs mot grevinnen (41) som har funnet kjærligheten i den 26 år gamle lydmannen og portrettfotografen Martin Jørgensen.

Kjærester i to år
Under tittelen «- Hun var utro i årevis» får anonyme kilder som skal være «tæt på det tidligere ægtepar», boltre seg i spaltene.

De forteller at forholdet til Martin Jørgensen langt fra er så nytt som beskrevet de siste dagene. Prinsessen skal ha blitt dypt forelsket i ham allerede mens hun var gift med Joachim.

Turtelduene ble ifølge Ekstra Bladet kjærester allerede for to år siden.

Hoffet meldte 16. september i fjor at det kongelige paret skulle skilles fordi det var skjedd «noe uopprettelig». De fleste tok det for gitt at det var Joachim som hadde begått et ekteskapelig feiltrinn.

Sannheten skal frem
Nå mener imidlertid flere i den indre kretsen rundt det tidligere paret at sannheten om Alexandra skal frem.

Hun forelsket seg i Martin Jørgensen under opptakene til dokumentarprogrammet «Verdens barn» i 2003, der prinsessen som Unicef-beskytter var på reise blant annet i Thailand og Italia for å skaffe oppmerksomhet om og hjelpe verdens svakeste barn.

Siden har de to hadde mulighet til å holde kjærligheten ved like under tallrike møter på tomannshånd rundt om i verden - ofte under dekke av felles arbeid.

Mens Alexandra kun har vist seg en gang offentlig siden avsløringen om deres forhold, har Martin Jørgensen gått i skjul og vil ikke snakke med pressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere