*Nettavisen* Nyheter.

- Hun visste at Larry var barnefaren

Barnepikene som tok seg av Anna Nicoles datter er lettet over at Howard Stern ikke er faren. Se video.

12.04.07 12:01

De to barnepikene tilbragte flere måneder sammen med Anna Nicole og datteren Dannielynn, og nå forteller de at de er veldig glade for at DNA-testen avslørte at det er Smiths eks-kjæreste Larry Birkhead som er faren, og ikke den mye omtalte Howard Stern. Stern prøvde lenge å stoppe DNA-testene som ville avsløre hvem som er faren.

Les mer her:
Vil nekte DNA-avsløring
Birkhead far til Smiths barn

Quethlie Alexis (37) og Nadine Alexie (32) ble ansatt rett etter at Anna Nicole fødte Dannielynn. De tok seg av datteren, og hjalp også Anna Nicole når hun hadde behov for det. Begge barnepikene er glade for at Birkhead er faren, men sier de ikke er overrasket over resultatet.

- Jeg har slitt med hodepine, men etter at jeg fikk høre at han er faren forsvant hodeverken, fortalte Alexis.

-Visste han var faren
Hun sier også at Anna Nicole fortalte henne at det var Larry som var pappaen.

- Hun sa at hun ville aldri reise med babyen. Hun ville aldri ta med seg Dannielynn bort fra Bahamas, fordi hun visste at så fort hun dro et anna sted med henne ville Larry ta barnet fra henne, forteller Alexis.

Stern gir opp
Dagen etter at DNA-resultatet ble klart, var Dannielynn fortsatt hjemme hos Howard Stern, i hjemmet han og Anna Nicole delte, hvor begge barnepikene jobbet.

Men, onsdag bekreftet en advokat at Stern ikke kommer til å lage problemer for Birkhead, og kommer til å gå med på at han overtar ansvaret for den lille jenta som snart er ett år gammel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.