RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hus gis bort

Sist oppdatert:
Denne Finn-annonsen er ikke falsk.

De siste tallene fra landets eiendomsmeglere viser at prisene på boliger synker litt. Men det er få objekter til salgs for tiden som selges så billig som huset til Trond Graff i Tønsberg. Han har nemlig lagt ut hele huset sitt på Finn.

Prisen? Gratis!

Annonsen går nå sin seiersgang på sosiale medier som Facebook, der enkelte tror dette bare er tull. Men faktisk er annonsen høyst reell.

Det er selvsagt en liten hake ved det hele: Du får ikke noe særlig hus å bo i, og tomt må du skaffe selv. Huset skal nemlig rives, og Trond håper at andre vil gjøre litt av jobben for ham.

«Hus som skal rives gis bort. Her er det en del brukbart + masse ved. Ta med tilhenger og kom og riv og pell», lokker han med i annonsen.

Siden Finn tar godt betalt for boligannonser, er annonsen plassert under kategorien «Byggevarer» - og det er kanskje der den best hører hjemme. For dette er selvplukk av reneste sort!

- Huset gis bort, men ikke på den tradisjonelle måten. Folk får ikke med seg hele huset. Her kan folk forsyne seg av deler de kan ha bruk for, forteller han til TB.no.

Grunnet høye kobberpriser er det allerede noen som har stukket av med det elektriske anlegget, men Graff mener det også kan være verdier igjen i takstein, vinduer, innvendige dører og lignende. Og om ikke annet kan treverket være greit å ha til vinteren.

- Innenfor kledningen er det mye treverk som fint kan brukes til ved, mener han.

Men det er ikke helt å bare forsyne seg enda. Kommunen har nemlig fortsatt ikke godkjent rivingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere