RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Husk, det er bare et spill

Dagens utvalgte blogger ser lyst på livet til tross for hennes interesse i Edgar Allan Poe.

(SIDE2): Side2 har valgt ut 25 norske blogger fra Blogglisten.no som på en eller annen måte skiller seg ut fra mengden. Bloggene vil bli presentert en og en i løpet av en måned. I dag har vi tatt en prat med Tonje Lenore.

Hvordan vil du selv presentere din blogg?

- Jeg vil presentere min blogg som hverdagslig men med ironiske og humoristiske innslag og med seriøse temaer!

Besøk hennes blogg her - http://tlr.blogg.no/

Hvem er du?

- Jo, jeg er Tonje Lenore Reitan og kommer fra Drammen. Liker å drive med fotografering og kunst, leser bøker veldig mye og er fan av J.R.R. Tolkien, Henrik Ibsen og Edgar Allan Poe. Går på studiespesialisering med formgivingsfag på Drammen videregående skole.

Hvor mye kontakt har du med dine lesere?

- Jeg prøver så godt jeg kan å ha kontakt med leserne mine, ved å svare på mail, kommentarer, spørsmål osv. Men det er ikke alltid like lett, men jeg prøver så godt jeg kan!

Hva er den viktigste grunnen til at du fortsetter med blogging?

- Den viktigste grunnen til at jeg fortsetter med blogging er at jeg får sagt min mening, oppdatert de fleste med hva dagen min har gått ut på, selv om det kan være ganske kjedelig, deler bilder som jeg har tatt på dagen eller dagen før og koselige tilbakemeldinger fra lesere gjør at jeg vet det er noen som leser bloggen min og det gjør dermed at jeg har lyst til å blogge mer!

Hva er ditt beste bloggtips til andre?

- Vær deg selv 100%, skriv dine egne meninger uansett hva andre måtte mene, det er DIN mening og det er DU som skal fortelle det, ikke hva andre mener og føler. Om du får en negativ kommentar, ikke bry deg om den, vi alle får negative kommentarer, bare gjør det til en latter i hverdagen, vi alle trenger jo en latter i hverdagen og husk, latter forlenger livet!

Hvilke tre blogger utenom din egen vil du anbefale?

http://keno.blogg.no/

http://musiknonstop.blogg.no/

http://hindley.blogg.no/

Besøk hennes blogg her - http://tlr.blogg.no/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere