RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hva i all verden skjedde, Truls?

Sist oppdatert:
- Det er stas å være på førstesida på VG, men det var bare helt feil dag å være det på, sier Truls Svendsen etter fyllestuntet.

(SIDE2:) Truls Svendsen skulle være Senkvelds stuntreporter på James Bond-premieren i Oslo forrige lørdag der regissør Marc Forster og Bond-pike Olga Kurylenko var tilstede.

Skålte og flørtet
Ikledt elegant smoking delte nordlendingen Svendsen hjertelig ut Martini, mens han skålte, flørtet og skøyet med de oppmøtte kjendisene. Men Svendsen hadde kun tre glass til rådighet og da de raskt ble skitne ville ikke kjendisene lengre smake på drinkene hans. Det ført til at han egenhendig drakk en halvflaske Martini på en drøy time. Til slutt ble han tilsynelatende ganske beruset og vist bort av både Pro sec-vakter og PR-personale på Bond-filmen.

Han var ikke den eneste TV 2-reporteren som gjorde seg bemerket.

SE MINI-OTTO PÅ LØPEREN:

- Er du PR-kåt?

Bløff eller sant?
Side2 omtalte hendelsen samme dag som den sto på forsiden av VG. Men i etterkant fikk vi flere tips om at reporteren ikke var dritings , men at det hele var en del av Svendsens nye Senkveld-oppdrag at han skal forsøke å sprenge egne og andres grenser.

Fredag kom det imidlertid ingen innrømmelse rundt dette.

- Hva i all verden var det som skjedde? sa Thomas Numme som hentet inn Truls Svendsen inn som første gjest under fredagens Senkveld.

Svendsen våknet opp til førstesiden av VG søndag for en uke siden der det sto svart på hvitt at han var kanonfull på premieren av James Bond-filmen «Quantum of Solace».

- Kjente jeg hadde vært på fest
- Jeg kjente at jeg hadde vært på fest. Men egentlig var jeg ganske fin. Jeg hadde sovet i elleve timer. Jeg gikk ut for å få litt mat og kjøpe en avis. Det er stas å være på førstesida på VG, men det var bare helt feil dag å være det på, sier Svendsen til Senkveld fredag kveld.

- Jeg har vel gjort det mange andre har gjort før, tatt meg to drinker for mye. Problemet var at jeg gjorde det foran hele presse-Norge. Jeg anbefaler ingen å drikke så mange Dry Martinis, sa Truls Svendsen.

Svendsen sa likevel at han syntes det ble riktig god stemning etter hvert.

- Truls, ville du gjort det en gang til? Spurte Thomas Numme strengt.

- Ja, stemningen ble jo veldig god...

- Truls!

- Nei, svarte Svendsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere