*Nettavisen* Nyheter.

- Hva vil kvinner ha?

Foto: Helle Nilsen (Side2)

Klinisk sexolog og psykiater Haakon Aars svarte Side2s lesere.

04.02.11 15:11

(SIDE2): Haakon Aars er aktuell med boka «Menns seksualitet» og har jobbet med menns seksuelle helse i over 30 år.

Mange av temaene han skriver om føles som tabuområder for menn og mange syns det er vanskelig å snakke med venner om problemene.

- Jeg får mengder med brev fra menn som mener de har for liten penis. Som sammenligner størrelsen med han som står i dusjen ved siden av og tror deres egen er mye mindre enn naboens, sa Aars til Side2 da vi intervjuet ham.

Les intervjuet her: Størrelse vil alltid telle

Fredag svarte han på spørsmål fra Side2s lesere.

- Hei Haakon, vil du med din rike erfaring innenfor det psykiatriske og sexologi kunne gi et endelig svar på hva det er kvinner virkelig vil ha? er det noe vi alltid må kjempe for å forstå eller burde vi kaste inn håndklet? lurer en leser på.

- Nei, det er ikke lett å gi et fullt svar på dette! Hva kvinner vil ha kan være mangt! Men jeg tror alle kvinner vil ha en kjæreste som er forståelsesfull, viser nærhet og ømhet, ikke krever å skulle ha sex til enhver tid men mer avpasset etter situasjonen. Kvinner er nok mer enn oss menn avhengig av nærhet og trygghet når det gjelder sex hvis man skal si noe mer generelt. Jeg synes absolutt ikke du skal kaste inn håndkleet

Aars er nå ferdig med å svare på spørsmålene. Hva Side2-leserne spurte om og hvilke svar de fikk, kan du lese under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag