*Nettavisen* Nyheter.

- Hver pupp veier 15,5 kilo

Foto: (Skjermdump / YouTube)

Ekskjæresten ble nesten drept av de enorme brystene da paret hadde sex.

25.04.13 17:18

(SIDE2): Claire Smedley mener hun har de største brystene i Storbritannia, men brystreduksjon er ikke aktuelt.

Se videoklipp lenger ned i artikkelen!

Den 30 år gamle trebarnsmoren har den siste tiden skapt store overskrifter i hjemlandet etter at hun har delt sin historie i et britisk TV-intervju med «Barcroft TV».

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (YouTube)

Her forteller Claire blant annet om hvordan ekskjæresten holdt på å bli kvalt av puppene hennes mens paret hadde sex og at en religiøs kirkegruppe rådet henne til å ta brystreduksjon da hun var 16 år fordi de mente hennes to fordeler var altfor forstyrrende for menn.

Bruker BH-størrelse MMM
Den plutselige utviklingen av Claires gigantiske bryster begynte da hun var 11 år.

30-åringen forklarer at det nesten var som at puppene bare begynte å vokse over natten. Som 12-åring brukte Claire allerede en DD-cup og da hun var 16 fylte hun en H-cup.

Puppene fortsatte å vokse og da hun var 18 hadde hun bryststørrelse J-cup. Nå bruker Claire Medley BH-størrelse 40MMM og hun mener selv hun har de største puppene i Storbritannia, skriver Daily Mail.

Den britiske kvinnen hevder at frontpartiet til sammen veier 5 stone, eller 31 kilo, noe som tilsvarer 15,5 kilo per pupp.

- Skuldrene mine verker og jeg finner ingen BHer som passer. Den største størrelsen man kan få kjøpt i en butikk er L-cup, så jeg må klemme puppene mine i en BH som egentlig er altfor liten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Redd for operasjon
Men den brystfagre kvinnen innrømmer at det ikke alltid har vært like lett å ha akseptert sine kvinnelige former.

Hun har opplevd både mobbing og en uheldig sexepisode med ekskjæresten gjør at hun nå føler seg usikker når hun og hennes nye kjæreste skal være intime med hverandre. Likevel sier Claire at det ikke er aktuelt med brystreduksjon.

- Jeg har vært på konsultasjon for brystreduksjon, men jeg tør ikke å utsette meg for risikoen.

Istedet velger Claire nå å fokusere på de positive sidene ved å ha naturlige, store bryster. 30-åringen forteller at hun har begynt å ta på seg modelloppdrag og at hun er optimistisk til fremtiden.

- Hvis jeg i tillegg kan forsørge familien min med å stå modell kan jeg jo ikke krympe «levebrødene» mine, sier hun i TV-intervjuet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag