RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvor er de jævla kenguruene?

Sist oppdatert:
Rundt 300 gjester var samlet i Paddington Town Hall for å følge Oscar-utdelingen direkte. Anna Nicole Smith var en av stjernene som var invitert, og hun fikk mye oppmerksomhet.

(SIDE2): Australske tv-tittere ble helt sikkert ikke overbegeistret da Anna Nicole Smith i et intervju med australsk tv fortalte at det var like interessant å se på surfing som å se en bil kjøre i slow motion.

Festløve
Etter at hun hadde slaktet sporten mange australiere verdsetter svært høyt gikk hun over til å beskrive Australia, skriver Herald Sun.

- Australia er det vakreste landet jeg har besøkt. Men hvor er de jævla kenguruene?

Deretter begynte hun å danse med sjefen for 20th Century Fox, John Scott. Han var akkurat blitt kåret til kveldens mest velkledde mann. Men det spørs om han satte særlig pris på dansen med Anna Nicole.

- Det var vanskelig å si om hun forsølte å gi han en strippedans eller hva det egentlig skulle forestille, sier en av festdeltakerne.

Arrangørene betalte over 600.000 kroner for å få Anna Nicole Smith på besøk. Om de synes dette var en god investering er uvisst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere