RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvor harry kan det bli?

Sist oppdatert:
Zahid Ali ble overtalt til å delta på kjendistravløp. Se hvordan det gikk.

(BJERKEBANEN/SIDE2) : Travløp på Bjerkebanen er ikke kjent for å være særlig glamorøst, men det skal det bli i fremtiden.

Partyfikser Ronni Ottem har inngått et samarbeid med Bjerkebanen i Oslo for å hjelpe til med å tiltrekke seg pyntesyke kjendiser og glade homser.

Søndag skålte kjendiser som advokat Mona Høiness, TVNorge-programleder Christopher Dons, skuespiller Simon Andersen, kunstmaler Unni Askeland, dragartist Terje Schrøder og FEM-programleder Martine Aurdal i champagne, før de fikk prøve seg som kusk for første gang.

SE STOR BILDEKARUSELL UNDER!

Ble overtalt
Side2 møtte Zahid Ali (32) rett etter han hadde kjørt inn til en 2.plass som «King of snowboard».

- Egentlig takket jeg nei til å delta, men så ble jeg overtalt til å stille opp fordi Daniel Franck trakk seg i siste liten, forklarer han. Derav det noe merkelige kjørenavnet.

- Det verste er at jeg egentlig prøvde å overtale Daniel om å droppe dette. Hvor harry kan det bli? var mitt argument. Så nå må jeg nesten ringe og be han om unnskyldning, innrømmer Zahid.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Komikeren hadde nemlig aldri trodd at dette skulle bli så sinnsykt gøy.

- Jeg var litt trøtt og slapp før jeg begynte og lurte på om jeg kom til å holde ut et helt travløp. Men det var et skikkelig kick og nå er jeg så supergira at jeg kan gå ned i spagat, jubler han.

Men kommunikasjonen med hesten var ingen spøk.

- Kusken ba meg rope «ahh-ahh» til hesten, men etter tre fire ganger syntes jeg det var så pinlig at jeg droppet det. Så jeg prøvde meg heller som «Hesteviskeren». Jeg hvisket godord som : «Du er flott», «Vi er venner», «Så langt fint hår du har» og «Jeg er glad i deg», avslører han.

Hadde drukket øl
Det fungerte en stund ifølge TVNorge-komikeren men han måtte til slutt se seg slått av billedkunstneren Elisabeth Werp.

- Jeg tror muligens det har en sammenheng med at jeg hadde drukket litt mye øl på forhånd. Så det ble nok litt fyllekjøring, beklager han.

Zahid Ali har mange historier om sitt nære og varme forhold til hester.

- Jeg er glad i hester. For femten år siden skulle naboen hive masse tegneserieblader og da spurte han om jeg ville ha bladene. Jeg takket ja og oppdaget etter hvert at en tredjedel av bladene viste seg å være «Starlet». Men jeg leste alle bladene og utviklet nok derfor et annet forhold til hester enn gutter flest, spøker han.

Skal vi tro Ali inneholder også en av fremtidsdrømmene hans en hest.

- Jeg elsker filmer som «Lawrence of Arabia». Min største drøm er å få spille en filmrolle der jeg kan ri på en hest. Det er hundre gang kulere enn å sitte i en sånn sulky bak en travhest, påpeker han.

Artikkelen fortsetter under bildekarusellen

1055

- Fortere
- Faster, faster, ropte Gyda «Dancing Queen» Svela Thorsen (28) til hesten sin «Paparazzi». Men det hjalp ikke og danseren måtte se seg slått av Zahid Ali.

- Det var veldig skummelt men jeg fikk et skikkelig kick av det, sprudler hun og mener årsaken til plasseringen var at hesten hennes var pensjonist. Hun kan ikke huske at hun har vært i nærheten av hester siden barndommen.

- Da jeg var liten jente fikk jeg lov å sitte på noen ponnier i Kongeparken utenfor Stavanger.

Ble for ivrig
En annen kjendis som var i ilden på Bjerkebanen var Grease-dommer Tom Sterri (48). Han vant sitt løp som «Grease Lightning».

- Min strategi var at siden jeg var i det første løpet så skulle jeg sette standaren for dagen, forklarer han og innrømmer at dette var veldig morsomt.

- Taktikken var å gå rolig ut også klinke til på slutten men så ble jeg så ivrig at jeg måtte stramme litt til underveis, sier han og mener seieren herved går inn i serien «Tom gjør ting han ikke kan».

- Jeg er best på hest, ler han og uttrykker stor fasinasjon for musklene til hestene.

- Det er spesielt å se de dyrene i aksjon. Hva veier de ? Et tonn eller ?, spør han.

«Hotel Cæsar»
Tom har vært på Bjerkebanen før, dog ikke som seg selv.

- Jeg har ikke vært her oppe siden jeg spilte Harry Trulsen i «Hotel Cæsar» for fem år siden. Han var jo en ivrig mann her på Bjerkebanen. Men strengt tatt ble det vel mest øl i resturanten og lite veddeløp den gangen, ler han.

- Men i dag inviterte kusken meg tilbake for å ta privattimer slik at jeg kunne få kjøre alene. Men om det var på grunn av mitt talentet skal være usagt, mener han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere