*Nettavisen* Nyheter.

- Hvorfor vil ingen date meg?

Han er ivrig som få, men damene skygger banen. - Hvorfor, spør Svein Østvik til Side2. Les intervju her.

21.04.06 11:46

(SIDE2): Deltagelsen i TV3-serien «Charterfeber» har gjort Svein Østvik kjent. Men noe effekt hos damene har det foreløpig ikke blitt.

- Jeg får flest meldinger fra gamle kjente jeg ikke har snakket med på 25 år. Under premieren fikk jeg 70 tekstmeldinger, forteller Svein til side2.

  • Side2 tv-guide følger de nye tv-kjendisene her

- Hva med damene da? Har du fått noen beundrere?

Sjekket opp hore
- Jeg har fått noen få, men det er dårlig på damefronten. Er det virkelig ingen som ville date denne mannen? Står det så ille til med meg? ler han og forteller om sitt verste ferieminne.

- Jeg var på studieferie i London og kom i prat med en utrolig flott farget dame. Vi fikk kjempekontakt. Etter hvert spurte jeg om hun ville være med å ta en drink. Da spurte hun om jeg hadde penger. Jeg svarte at selvsagt hadde jeg det. Men så sa hun «Do you have real money?» og da skjønte jeg at hun var hore. Det var nedtur kan du tro.

Surrehode
I «Charterfeber» får tv-seerne følge Svein på ferie med naboen Viggo og hans tre døtre. I en av episodene bruker den dynamiske duoen bruker tre timer på å gå de 150 meterne fra en butikk til stranden. Noe som er typisk for Svein, hevder han selv.

- Jeg er så surrete vet du. Det er derfor jeg bare hadde med meg en liten ryggsekk på ferien. Jeg klarer rett og slett ikke passe på mer. Det er det som er deilig med charterferie. Man får alt servert, sier han.

Men tilbake til det med damene. Svein ser nemlig lys i tunnelen.

- Det kommer en episode nå snart der jeg viser mine dansekunnskaper sammen med en langbeint negresse. Det kan du glede deg til. Det vil kanskje imponere damene litt. Forhåpentligvis bedrer det seg da, avslutter han.

Les anmeldelsen av Charterfeber her

Flere Charterfeber-saker her:
G-string-sjokk på TV3
Ingen jobb uten silikon
Menn valgte syden-tv
Lager reality av syden

Side2 tv-guide følger realityseriene her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.